Technológiai Szolgáltatás

A KITE Zrt. 2019-ben elindította a „Technológiai szolgáltatást”, mellyel célja – a betakarítás és a növényvédelmi gépek kivételével – a teljes technológiai gépsort felvonultató gépbérleti tevékenység mellett a kapcsolható szolgáltatások bevezetése is a partnercégek részére, ezzel nyújtva támogatást a partnerek által művelt területben és a gépekben rejlő kapacitás minél hatékonyabb kihasználására.

A KITE Technológiai Szolgáltatásai választ adnak a lényeges kérdésekre.Belvízelvezetés

  • Okozott már gondot a belvíz az Ön tábláján?
  • Fontos, hogy a vízelvezető vápa átjárható legyen erőgéppel, vagy akár öntözőberendezéssel?

Megtervezzük, egyeztetjük, kivitelezzük!


Vetés

  • A vetés optimális időben történik meg?
  • Az időjárási körülmények lehetővé teszik a sokmenetes vetési munkák elvégzését?

Egy megfelelő gépkapcsolattal nem marad el a vetés. Kapcsolt menetekkel optimális időben megvalósítható a művelet, a zónánkénti egyöntetű, homogén növényállomány érdekében.


Sávos alapművelés

  • Fontos a nedvességtakarékos talajművelési rendszerek alkalmazása? Aszályos időben 60-80 mm többlet talajnedvesség számít Önnek?
  • Az alapművelést kevesebb üzemanyagfelhasználással is el tudná végezni?

A sor – sorköz elkülönítésén keresztül a talajnedvesség jobban megőrizhető, kevesebb az üzemanyag felhasználás és a széles sortávú növények alá differenciáltan és pozícionáltan helyezhető le az alaptrágya.


Meszezés

  • Biztos abban, hogy rendben van a talajai pH-ja? Tudta, hogy ez a hozamokra és a jövedelmezőségre is kihatással van?
  • A kijuttatott alaptrágyák hasznosulása megfelelő? Mész kijuttatásakor az anyag a megfelelő helyre és mennyiségben kerül? Egyszerre sok, vagy többször kevesebb meszezőanyagot juttassunk ki? Melyik hasznosul jobban?

Precíziós talajjavítási és mésztrágyázási szaktanácsadásunkkal és e szerinti kivitelezéssel, okszerűen javíthatja talajait.


Ajánlatot kérne?

Értékesítőink országszerte állnak rendelkezésére!

Adja meg irányítószámát és rendszerünk megadja az Önhöz legközelebb lévő értékesítő kollégánkat. Vegye fel velünk a kapcsolatot!