Halasztott fizetés

A KITE Zrt.-nél a termelés-finanszírozás évtizedes múltra tekint vissza. A 2000-es évek elején kialakult termelési viszonyok velejárója volt sok esetben a forráshiány a termelési ciklus folyamán. Ennek áthidalására kívánt társaságunk segítséget nyújtani azzal, hogy a termelőket folyamatosan kiszolgálta az áltata kínált árukkal, akiknek az ellenérték kifizetésére a megtermő termény betakarítása és értékesítése után nyílt lehetősége.

Ezt a szolgáltatást folyamatosan tovább fejlesztettük. Ma már évente 60 milliárd forintot meghaladó vásárlási keretet biztosítunk évről évre a több mint 7400 partnerünknek. Ezt a fizetési formát konstrukciós szerződésnek nevezzük, amit Magyarországon a legszéleskörűbb formában, a szántóföldi, a kertészeti és az ültetvény-termesztéshez kapcsolódóan közel 40 féle változatban biztosítunk partnereink részére. Speciális szerződéseinkkel gép-, illetve alkatrészvásárláshoz kapcsolódó ütemezett részletfizetési lehetőséget, illetve beruházási termékekhez a saját erőt megelőlegező megoldást is kínálunk.

Azon partnereink számára, akikkel a KITE Zrt. arra külön megállapodás keretében lehetőséget biztosít, elérhető a klasszikus kereskedelmi hitelezés is, mely folyamatos kiszolgálást, és az ehhez kapcsoló fizetésre alapesetben 15 napos fizetési határidőt biztosít.

Ajánlatot kérne?

Értékesítőink országszerte állnak rendelkezésére!

Adja meg irányítószámát és rendszerünk megadja az Önhöz legközelebb lévő értékesítő kollégánkat. Vegye fel velünk a kapcsolatot!