Gépkezelői oktatás

Gépkezelői oktatás a hatékony gépüzemeltetésért

A mai modern erőgépek és géprendszerek tudásának hatékony kihasználása a megfelelő gépüzemeltetéstől függ, mellyel csökkenthetjük az állásidőt, biztosíthatjuk a hatékony üzemanyag-felhasználást, valamint optimalizálhatjuk a karbantartási és javítási költségeket. A KITE Zrt. ezt felismerve nemcsak kulcsot ad a megvásárolt géphez, hanem a gépkezelői oktatások keretén belül szaktudással is ellátja partnereit.

Alap- és középszintű oktatás gépkezelőknek az online térben

A KITE Zrt. online is elérhetővé tette partnerei számára az aktuálisan futó leggyakoribb és legújabb géptípusokat tartalmazó gépkezelői információkat, melyekhez a hozzáférést díjmentesen biztosítjuk az új gép megvásárlását követően. A különböző géptípusokhoz tartozó oktatófilmek rövidek, egyenként nem haladják meg a másfél órát, hatékonyak, mert alapvetően a mindennapi használat során szükséges ismeretek átadására koncentrálnak, rugalmasak, mert bárhol és bármikor, akár otthon is elvégezhetők egy rendelkezésre álló időintervallumban.

Az oktatóvideók megtekintése és a tudás elsajátítását követően a tanfolyam teszttel zárul, melynek sikeres teljesítése után névre szóló „Típusismereti igazolást” állítunk ki.

Alap- és középszintű ismétlő oktatás gépkezelők számára a KITE, vagy igény szerint a partner telephelyén

Amennyiben az online oktatóanyagok elsajátítását követően partnereinknek további támogatásra van szükségük, felmerülő kérdéseiket a helyszíni beüzemelések során szervizszerelőink vagy a gépüzemeltetést támogató technikusaink maradéktalanul megválaszolják. A naprakész ismereteket tartalmazó oktatás segít kiaknázni ezekben a korszerű gépekben és a bennük található szoftverekben rejlő teljes potenciált.

Helyszíni gépkezelői gyakorlati bemutató tartalma:

  • új gép beüzemelése
  • gépfunkciók és helyes géphasználat bemutatása
  • szervizfeladatok ismertetése

+ Konzultációs jellegű szolgáltatás:

Gépkezelői tanácsadásunk keretében az elmúlt év gyakorlatából kiesett gépkezelő tudását újból felfrissítjük és a felmerülő kérdéseket megválaszoljuk.

Emelt szintű képzés műszaki vezetőknek és igazgatóknak

Az emelt szintű képzés a KITE Zrt. partnerei, azok műszaki vezetői és döntéshozói számára készült, hogy megfelelő tudással rendelkezzenek az adatgyűjtés és az optimalizált gépüzemeltetés terén. Az oktatás részét képezi a MyJohnDeere és Operations CenterTM részletes megismerése, mely lehetővé teszi a valós idejű adatok elemzését, segítve a gazdasági döntéshozatalt. Az így nyomon követett gépek helyzetének és üzemállapotának felügyelésével optimális döntéseket hozhat gazdaságában, mellyel időt és pénzt takarít meg.

Jelentkezési lehetőség:
Az új gépekhez járó oktatások esetén keresse bizalommal a területileg illetékes after-sales vezető kollégáinkat, akiknek az elérhetőségeit a régió nevére kattintva tekintheti meg!

Déli Régió »

Északkelet-magyarországi Régió »

Dél-dunántúli Régió »

Északnyugat-dunántúli Régió »

Közép-magyarországi Régió »

Ajánlatot kérne?

Értékesítőink országszerte állnak rendelkezésére!

Adja meg irányítószámát és rendszerünk megadja az Önhöz legközelebb lévő értékesítő kollégánkat. Vegye fel velünk a kapcsolatot!