KITE Hiteliroda

A KITE Hiteliroda feladata a KITE Zrt. által értékesített beruházási termékek, vagyis a standard mezőgazdasági gépek (traktor, kombájn, teleszkópos rakodó, munkagépek stb.) illetve a speciális berendezések (öntözőberendezések, komplett jégháló rendszerek, fóliasátor stb.) finanszíroztatása közvetített szolgáltatásként.

A KITE Hiteliroda a hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. évi CCXXXVII. törvény szerinti többes ügynöki tevékenységet végez, MNB engedély száma: EN-I-698/2010.

Választható finanszírozási formák:

  • Zártvégű pénzügyi lízing,
  • Nyíltvégű pénzügyi lízing,
  • Operatív lízing (bérlet),
  • Kölcsön (pályázatokhoz kapcsolódó beruházásoknál).

A finanszírozás bázisa magyar forint (HUF) vagy euró lehet (EUR). A szükséges minimális önerő az új gépek esetén a nettó gépérték 27%-a, használt gép esetén a gép évjáratának függvényében 37-50%, az önerő a konstrukcióra vonatkozó áfát is tartalmazza.

A futamidő 1-5 év között változhat, de egyedi elbírálás esetén hosszabb futamidő is lehetséges. A kamatozás fix vagy változó a partner választása szerint.

A fizetési ütemezés az alábbiak szerint alakulhat:

  • Évi kétszeri díjfizetés
  • Szezonális negyedéves díjfizetés
  • Egyenletes havi vagy negyedéves törlesztés

A KITE Hiteliroda legnagyobb előnye az egyablakos kiszolgálás, mely azt jelenti, hogy a gépvásárlást és a finanszírozást egy kézből éri el a vevő. Az ügyintézés gondját is levesszük a partnerek válláról, hiszen gyors, egyszerű és kényelmes ügymenetet biztosítunk a finanszírozási szaktanácsadóink által.

Akkor sincs probléma, ha nem áll rendelkezésre elegendő készpénz az ügylet lebonyolításához, mert az önerő előteremtése lehetséges használtgép-beszámítással vagy KITÉ-s terményvásárlással is. Továbbá a 15 millió forintnál nagyobb értékű gépek, gépcsomagok estén lehetőséget biztosítunk a gépár forintban történő rögzítésére is, valamint a finanszírozási konstrukcióba beépíthető a finanszírozás futamidejére szóló teljes körű vagyonbiztosítás.

A KITE Zrt-vel kapcsolatban álló finanszírozók adatkezelési tájékoztatói az alábbi oldalakon érhetők el:

Letölthető dokumentumok

Ajánlatot kérne?

Értékesítőink országszerte állnak rendelkezésére!

Adja meg irányítószámát és rendszerünk megadja az Önhöz legközelebb lévő értékesítő kollégánkat. Vegye fel velünk a kapcsolatot!