A KITE Zrt. nagy hangsúly fektet az öntözési termékek (Valmont önjáró öntözőberendezések, öntöződobok, mikroöntözési rendszerek) teljes körű szervizellátására, ezért 2015-ben megalakult a beruházásokért felelős vevőszolgálati csoport. A csoport feladata az ebbe a körbe tartózó gépek összeszerelése, üzembe helyezése, szervizellátása közvetlen a gyártóktól kapott instrukciók alapján.

A beruházási csoport feladatai:

  • A Valmont önjáró öntözőgépek összeszerelése, elektromos bekötése, üzembe helyezése
  • Az IRRILAND öntöződobok összeszerelése, opciók felszerelése
  • Mikroöntözési rendszerek elektromos bekötése, felprogramozása
  • a gépek, rendszerek beüzemelését követő kezelői oktatások megtartása
  • a jótállási idő alatti szervizellátás, javítás
  • a jótállási időszakon túl, éves szervizellátás 24 órán belüli hibafeltárással
  • a gépek, rendszerek üzemeltetésével, rendszeres karbantartásával kapcsolatos szakmai tanácsadás
  • a gyártók által kiadott frissítések, újdonságok ismertetése
30 éves KITE – VALMONT kapcsolat

A több, mint 30 éves közvetlen gyártói támogatás a kezdetek óta töretlen, mind alkatrészellátásban, mind szervizszolgáltatásban. A növekvő igényekhez alkalmazkodva a KITE Zrt. Beruházási csoportja (jelenleg 12 fős) országos lefedettséggel látja el a fenti feladatokat meglévő és leendő partnereinknél egyaránt. A maximális vevői elégedettség és az évről évre növekvő gép-darabszám érdekében folyamatosan fejlesztjük és bővítjük a csoport létszámát.

Valmont-építés és felújítás

A csoport nem csak új öntözőgépek komplett összeszerelését, hanem használt gépek felújítását is vállalja. A modernizációs program kiértékelését és elfogadását követően külön megállapodás keretében elvégezzük Ön helyett a felújítást. A gyors és hatékony munkavégzés érdekében a csoport rendelkezik minden olyan eszközzel (szaktudás, akkumulátoros behajtók, célszerszámok, stb.), amelyek kulcsfontosságúak egy felújításhoz.

A beruházási csoport specialistái a fentiekben részletezett feladatokat a gépek, rendszerek adott helyén látják el. A beruházási csoport a Valmont, IRRILAND és más gyártók által elvárt magas színvonalú tevékenységet az ország egész területére kiható hatállyal, egyedi megbízásos vagy szerződéses kapcsolat keretében végzi mind a jótállási idő alatt, mind az azt követő időszakban.

Kapcsolódó termékek

Oldalunk feltöltése folyamatban van.

Nézzen vissza később, vagy módosítsa a szűrési feltételeket!