Gépkezelői oktatás

Cégünk számára fontos, hogy partnereink az általuk megvásárolt prémium termékekben rejlő többlet tudást megfelelően ki tudják használni, illetve naprakész ismereteket kapjanak a megvásárolt nagy értékű gépekhez. Kiemelten fontos számunkra ennek a gyakorlatnak a jövőbeni folyamatos fejlesztése, hiszen ez a gyártó által adott garancia feltétele is egyben. A KITE Zrt. az általa értékesített új vagy prémium használt erő- és munkagépek gépkezelőit díjmentes oktatásban részesíti immáron 10 éve.

Az képzést a megfelelően felszerelt oktatótermekkel ellátott géptelepeken tartjuk, ahol rendelkezésre áll a tárgyat képező berendezés is. Amennyiben azonban a partnerünk azt igényli, akár telephelyén is végzünk helyszíni oktatást. Azok számára, akik speciális gépekkel rendelkeznek igény szerint egyedi alkalmakat is tudunk szervezni az adott géppel kapcsolatban.

Az AMS-RTK rendszerek kapcsán minden tavasszal a szezonkezdet előtt ismétlő oktatásokat szervezünk térítés ellenében. Ezek tesztírással zárulnak, mely kiértékelése után kaphatják meg a bizonyítványt a gépkezelők egy KITÉ-s ajándékcsomag kíséretében.

A gépkezelői oktatások típusai:

  • Alap- és középszintű a gépkezelőknek.
  • Alap- és középszintű ismétlő a gépkezelőknek, általában a partnerünk kérésére a saját telephelyén.
  • Emelt szintű a műszaki vezetőknek és igazgatóknak.
  • Emelt szintű a SZIÉ-vel közösen az magasabb szintű tudással rendelkező gépkezelőknek, műszaki vezetőknek, cégvezetőknek.

Az alapszintű gépkezelői oktatásokat nagy tapasztalati háttérrel bíró felsőfokú végzettséggel rendelkező kollégáink, míg a helyszíni vagy a partnerek által megrendelt ismétlő oktatásokat a napi gyakorlattal rendelkező közép és felsőfokú szakirányú végzettséggel rendelkező gépüzemeltetést támogató technikusok tartják. Ők mindannyian folyamatos kapcsolatban vannak az érintett üzletágakkal és a tananyagokat eszerint frissítik.

Jelentkezési lehetőség:

Az új gépekhez járó oktatások esetén a műszaki előadók, ismétlő oktatás esetén pedig a területileg illetékes szervizmérnökök tudnak segítséget nyújtani.

Ajánlatot kérne?

Értékesítőink országszerte állnak rendelkezésére!

Adja meg irányítószámát és rendszerünk megadja az Önhöz legközelebb lévő értékesítő kollégánkat. Vegye fel velünk a kapcsolatot!