Szerviz

A KITE Zrt. magas színvonalú szervizszolgáltatással áll rendelkezésükre immár több mint 50 éve. Szervizhálózatunk jelenleg 380 fő szerviz szerelőt foglalkoztat az ország egész területén, akiknek munkáját további 50 mérnök támogatja. Ezzel a szakembergárdával teljesítjük a gépeladás után fellépő javítási, üzemeltetéssel vagy oktatással kapcsolatos műszaki igényeket, szezon előtti és/vagy utáni állapotfelméréseket, termékfejlesztő programok végrehajtását közel 3000 partner 8000 gépénél.

Az elmúlt időszakban számos nagy értékű, nagy teljesítményű erő- és munkagép került a partnereink tulajdonába, melyek megfelelő üzemeltetése nekünk is fontos feladatunk. A műszaki szakmai tudás és háttér biztosítása a szervizállományunk feladata. A KITE Zrt. forgalmazásában lévő mezőgazdasági gépek javításához, karbantartásához európai szintű és rövid határidejű szervizszolgáltatással, országos lefedettségű hálózattal, jelentős szervizműhelyi kapacitással állunk partnereink rendelkezésére. A magas műszaki biztonság érdekében az elvégzett munkánkra garanciát vállalunk. Eredeti, gyári alkatrészeket építünk be, melyeket a nádudvari Logisztikai Központunkból akár készletről is tudunk biztosítani.

A hasonló tevékenységet végző vállalkozások közül a legnagyobb, minden tekintetben az ország legképzettebb munkavállalói állományával rendelkezünk. A szakszerű kiszolgálás érdekében, több különálló speciális szervizcsoportot alakítottunk ki, így munkatársaink hatékonyabban tudják kezelni a speciálisabb területek kihívásait:

 • John Deere gépek
 • Kramer rakodógépek
 • munkagépek
 • speciális betakarítógépek
 • környezetápolási és kommunális gépek
 • öntözés és kertészeti gépek
 • intelligens megoldások, AMS és RTK rendszerek
 • gép üzemeltetés és szaktanácsadás
 • gépkezelői és szervizszerelői utánpótlás oktatása

Azt tapasztaljuk, hogy partnereink – többek között a KITE Zrt. által ajánlott korszerű termesztési technológiák alkalmazásával – bevételüket maximalizálták. Ezután a további előrehaladást a költségek optimalizálása jelenti. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a vevői elvárásokat teljesítsük, a termelés veszélyeztetése nélkül minimális állási idővel, üzembiztosan tudják folytatni a mezőgazdasági munkát. Ezen igényeknek megfelelni azonban egyre költségesebbé és időigényesebbé válik a gépek összetettsége és a jól képzett szerelők hiánya miatt.

Ahogyan életünk szinte minden területén, szépen lassan, de inkább hirtelen, a mezőgazdaság világába is beköszöntött a digitális korszak. Az informatikában jellemző gyors fejlesztések ütemét a mezőgépek szolgáltatási piaca is felvette, így le kell követnünk annak változásait. Hisszük, hogy hosszútávon az maradhat versenyképes, aki teljes mértékben ki tudja használni az adott lehetőségeket és képes a szakmai fejlődésre, érzékenyebb a vevői igények változására és gyorsabban is reagál azokra versenytársainál. Éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk kollegáink szakmai felkészültségének folyamatos fejlesztésére, évente több alkalommal szakmai és műszaki továbbképzést szervezünk számukra. Továbbá, partnereink részére új gépvásárlás esetén ingyenes gépkezelői oktatásokat biztosítunk, ami a megvásárolt gépek teljes körű megismerését teszi lehetővé számukra. Ezeken túlmenően új eszközökre ruházunk be, tovább fejlesztjük műhely- és szervizgépkocsi kapacitásunkat, ezzel is segítve a kollégáink minél hatékonyabb munkavégzését. A szervizes csapatba versenyképes fizetésekkel szerezzük meg a legjobb szakembereket. A fejlődésünkhöz a gyártók is hozzá járulnak eszközeikkel, a kérdés pedig az, hogy mi, a KITE Zrt. Műszaki Szolgáltatási Igazgatósága, a szakszervizünk, az Önök érdekében hogyan használjuk ezeket:

 • a JDLink-et,
 • a Service ADVISOR Remote felületét,
 • a képernyő távoli elérést,
 • a gépüzemeltetést,
 • a meghibásodás előrejelzést (Expert Alerts).

A fentebb említett eszközökkel, tudással és háttérrel tud a KITE Zrt. több lépéssel a piac, a trend, és a versenytársak előtt maradni. Szeretnénk, ha Ön is meggyőződne róla, hogy az általunk forgalmazott és ellátott gépek minőségi előnye mellett after-sales oldalról is kimagasló csapatunk a magyarországi agrárgép szerviz piacon.

Bízunk benne, hogy Önt is elégedett Partnereink körében tudhatjuk!

Ajánlatot kérne?

Értékesítőink országszerte állnak rendelkezésére!

Adja meg irányítószámát és rendszerünk megadja az Önhöz legközelebb lévő értékesítő kollégánkat. Vegye fel velünk a kapcsolatot!