Bérgépszolgáltatás

A gazdálkodás során előfordulhatnak olyan időszakok, amikor a saját gépparkon felül további kapacitásra van szükség, különösen a csúcsszezonban. Egy gép kiesése a mindennapi munkából komoly problémát jelenthet, de annak megoldása is kihívás elé állíthatja a gazdálkodókat, ha csak kevés időre lenne szükség nagyobb teljesítményű traktorra. A KITE ezen helyzetekre kínál megoldást a technológiai gépbérlet szolgáltatásával.

A piaci igényekkel való lépéstartás érdekében a megfelelő gép- és technológiai ismerettel rendelkező kezelővel és igény szerint szaktanácsadási tevékenységgel együtt igénybevehető gépkapcsolatokon kívül olyan piacvezető mezőgazdasági gépek – kezelő nélküli – bérbeadásával is foglalkozunk, mint a John Deere és a JCB.

Gépparkunkat folyamatosan frissítjük és bővítjük, hogy a gazdálkodók számára mindig a legkorszerűbb megoldásokat biztosítsuk, legyen szó erőgépekről, kombájnokról, rakodógépekről vagy precíziós gazdálkodásra alkalmas eszközökről.

Bérelhető eszközeink:

  • 34 db John Deere traktor (120-tól 370 LE-ig)
  • 14 db John Deere kombájn (W, T és S széria) + adapterek
  • 35 db JCB teleszkópos rakodógép + munkaeszközök

A klasszikus gépbérleti konstrukciónkat kifejezetten azon gazdálkodók számára alakítottuk ki, akik a kapacitáshiányukat szeretnék pótolni, a beruházási döntéseik előtt a gépeket éles körülmények között is tesztelnék.

Ajánlatot kérne?

Értékesítőink országszerte állnak rendelkezésére!

Adja meg irányítószámát és rendszerünk megadja az Önhöz legközelebb lévő értékesítő kollégánkat. Vegye fel velünk a kapcsolatot!