Ültetvény pályázat

Almaültetvény

Elgondolkozott már azon, hogy éljen az márciusra meghirdetésre kerülő ültetvénytelepítési támogatás adta pályázati lehetőséggel?

  • Újat telepítene, bővítene, vagy hagyományosról intenzívre váltana?
  • Aggódik a nagy értékű beruházás időjárási kitettségétől?
  • Telepítene, de forráshiánya van?
  • Nem lát át a finanszírozási feltételeken és tart annak buktatóitól?
  • Nem igazodik el a pályázatok formai és tartalmi útvesztőiben?
  • Bizonytalan, hogy miként menedzselje a tervezést és kivitelezést?

Akkor Önnek a KITE Zrt. nyújthat teljes körű megoldást!

A KITE 100%-os projektmenedzsmenttel áll az Ön rendelkezésére! Helyszíni szemlét követően mérnökeink a műszaki kritériumoknak megfelelően megtervezik a komplett ültetvényt, mely alapján egyedi ajánlatot készítünk Önnek. Az ajánlat elfogadását követően elkészítjük pályázatát, melyet cégünk megbízásából az OTP Hungaro-Projekt végez. A KITE felkészült a várható igényekre, azonban kapacitásaink végesek.

Almaültetvény

Ezért minél előbb jelentkezzen és tudja biztos kezekben terveit!

Nyertes pályázat esetén, kezdetét veheti a projekt finanszírozásának előkészítése. A KITE Hiteliroda munkatársai egy speciális finanszírozási csomagot állítottak össze, melyben a projekt nettó értékének 0% -a az önerő. A projektmenedzsmenthez és pályázatíráshoz hasonlóan a teljes hitelügyintézést is a KITE bonyolítja.


ÜLTETVÉNYTELEPÍTÉS 100% megvalósítás 0% önerő mellett Kiadvány megtekintése »

A pályázati és finanszírozási feltételek, valamint a szerződések megléte után indulhat a beruházás. A KITE kivitelezői csapata évtizedes múlttal és számos referenciával a háta mögött végzi az ültetvények kivitelezését. Bízza profikra az ilyen nagy értékű, generációkra kiható beruházását!

Ha úgy érzi, hogy a fenti kérdések mindegyikére igen a válasz, akkor töltse ki a kérdőívet és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Jelentkezés

Kérjük az alábbi felületen adja meg adatait, hogy kollégáink fel tudják venni Önnel a kapcsolatot. Ezek rögzítéséről automatikus visszajelző e-mailt fog kapni a megadott e-mail címre. Az űrlap kitöltése során kötelező megadnia a *-gal jelölt mezőket.