Fektesse be terményét új John Deere gépébe

Fektesse be terményét új John Deere gépébe!

Az idei évet a terményárak mély zuhanással kezdték, amelyhez társult egy erőteljes import beáramlás a hazai terménypiacon. A magas inputanyagárak mellett előállított terményeket ilyen körülmények között nehezen, vagy sok esetben csak veszteséggel lehetett értékesíteni. Ezért sokan döntöttek úgy, hogy inkább a tárolókba tartják a termést és később próbálják értékesíteni egy remélt magasabb áron.

Emellett a gazdálkodók a beruházási döntéseik egy részét is próbálják egy későbbi, kedvezőbb időpontra átütemezni. Egy jól megválasztott kombájn vagy traktor hosszú időn át tudja szolgálni a gazdaságot, és vissza is hozza az árát az évek alatt. Azonban ezek megvásárlása komoly kezdeti beruházást jelent a gazdaságnak.

Éppen ezért a KITE Zrt.-nél igyekszünk többféle finanszírozási lehetőséget kínálni vevőinknek, amelyek megkönnyíthetik a választást. A legújabb akciónkban - 2023. szeptember 09. - 2023. október 20. között, a készlet erejéig vagy visszavonásig - új John Deere kombájn vagy John Deere traktor vásárlása esetén Önnek lehetősége van a gép vételárának 50%-át minősítéssel (ISCC) rendelkező terménnyel (szója, kukorica, napraforgó, cirok) fizetnie. Terményét gépkocsira rakva az Ön telephelyéről szállítjuk el, így Önnek a fuvarral sem kell bajlódnia.

Az aktuális új gép akcióinkért és terményárakért lépjen kapcsolatba KITE gépértékesítőjével!

kite.hu/kapcsolat »

Finanszírozza meg most extra terményárak mellett új gépberuházását!