Mindent az őszi alapművelésről

Őszi alapművelés

Mielőtt visszavonulna a teljes agrártársadalom a jól megérdemelt téli pihenőjére, még vannak teendők a földeken. Utolsó mozzanatként az őszi alapművelést kell elvégeznünk, hogy még időben előkészíthessük a talajainkat a tavaszra. Mutatjuk, hogy mi a KITE-ben milyen kutatási eredményekkel, műszaki eszközökkel és szolgáltatásokkal állunk a rendelkezésükre.

Sojnóczki Istvánnal áttekinthetik, hogy milyen alapművelési lehetőségek vannak, illetve, hogy kísérleteink eredményeinek tükrében milyen hatása van azoknak a talajainkra. Az általunk ajánlott háromféle művelési módhoz Szűcs Sándor mutatja be az eke, lazító és sávos művelő kínálatunk egy-egy darabját, Hódos Lajos pedig arra készíti fel a gazdálkodókat, hogyan tudják a legjobbat kihozni a gépeikből és ehhez milyen beállításokra kell odafigyelni.

Ezzel az epizóddal erre az évre elbúcsúzunk Önöktől. Reméljük, hogy sikerült megmutatnunk mindent, amire kíváncsiak voltak a kínálatunkkal és szolgáltatásainkkal kapcsolatban.

Köszönjük a figyelmüket a hozzászólásaikat és reakcióikat, találkozunk jövőre. Addig is iratkozzanak fel youtube, facebook és instagram csatornánkra, ahol visszanézhetik a legérdekesebb epizódokat és tájékozódhatnak egyéb termékeinkről is.

Kellemes téli időtöltést és boldog ünnepeket kívánunk Önöknek!

Gépes ajánlatunk

Őszi alapművelés

Gépelőrendelés 2022

2021. decemberében gépelőrendelés keretében vásárolhatja meg a KITE Zrt.-től új Orthman vagy Köckerling talajművelőjét 2022-re. Érdemes tehát az Ön KITE gépértékesítési menedzserével átbeszélni az előrendelés részleteit és lehetőségeit, és még most kiválasztani az új gépét/gépeit