Öntözőgép-vezérlés a távolból

Öntözőgép-vezérlés a távolból

A Valley® intelligens öntözési megoldásai a legfejlettebb távvezérlésű felügyeleti és vezérlési képességekkel rendelkeznek, így többet tehet növényeiért.

Irányítsa öntözőberendezéseit bárhonnan, bármilyen okostelefonon, táblagépen vagy asztali számítógépen keresztül, így pénzt takaríthat meg, amelyet újra a gazdaságba fektethet.

Időt takaríthat meg, amelyet szeretteivel tölthet, vagy más feladatnak szentelhet a gazdaságban, miközben tudhatja, hogy az öntözőgépe akkor működik, amikor kell.

Ráadásul hozzáférhet az összes öntözőgépe adatához, hogy az információkat a gazdasága javára fordíthassa.

AgSense®


Az AgSense® a Valley intelligens öntözési megoldása, minden ICON® intelligens panelbe be van építve és forradalmasítja a távoli öntözési technológiát. A platformot márkafüggetlenre tervezték, hogy költséges technológiai frissítések nélkül, távolról irányíthassa műveleteit. A megbízható AgSense® monitor- és vezérlési technológia képezi a Valley 365 alapját, ezzel az öntözésvezérlés a precíziós növénytermesztés egyik alappillérévé válik.

Field Commander®

Az iparágvezető Valley által szabadalmaztatott Field Commander® a GPS technológiát alkalmazva öntözőrendszerek távoli felügyeletét és vezérlését támogatja a Valley 365 platformon keresztül. Okostelefonon, táblagépen vagy asztali számítógépen keresztül elérhetők az öntözőgépről a valós idejű információk, beállíthatók a biztonsági riasztások és módosíthatóak a főbb vezérlési lehetőségek. (távoli indítás, -leállítás, menetirány váltás, kijutatott vízmennyiség (sebesség) módosítása, stb.)

Field Commander View

Field Commander View Ez a modell megbízható távfelügyeletet kínál kedvező áron. GPS-pozíció figyelés mellett a gép energiaellátásának állapotát is ellenőrizhetjük, továbbá pontos információt kapunk a körforgó vagy lineár berendezésünk nyomásadatairól.

ICON

Akár új öntözőberendezést vásárol, akár meglévő vezérlőpanelét korszerűsíti, vagy más márkájú gépről vált át, időt takarít meg a könnyen kezelhető, színes érintőképernyős kezelőfelület segítségével. A Valmont a vezérlő paneleit úgy tervezi, hogy ellenálljanak a legszélsőségesebb hőmérsékleteknek, a magas páratartalomnak és az átmenet feszültség változásokra vonatkozó követelményeknek. Megszakítás nélküli teljesítményt és tartósságot biztosítanak, hogy öntözőgépei évről évre működjenek.


Valley 365®

Legyen még produktívabb a holnapja a Valley 365® segítségével! Ez a platform egyesíti a legjobb távmenedzsment eszközök (AgSense®, Valley Scheduling™, Valley® Variable Rate Irrigation (VRI), Valley Insights™) legkiválóbb funkcióit, így a nagyobb nyereségesség érdekében kihasználhatja adatai erejét.

Miért válassza a távoli öntözésvezérlési megoldásokat?

  • Időt és pénzt takaríthat meg – Bármilyen okostelefont, táblagépet vagy asztali számítógépet egy virtuális irányító rendszerré alakíthat, amely képes felügyelni és vezérelni az öntözőgépéit a világ bármely pontjáról.
  • Gazdaságos – Bármilyen márkájú körforgó vagy lineár öntözőberendezéssel működik. Egy kezelőfelületre összevonhatja teljes gépparkját.
  • Rugalmas – Hidraulikus és elektromos meghajtású öntözőgépekből álló flottát egyaránt kiszolgál.
  • Védi a befektetését – Vagyonvédelmi riasztások. Ütközési zóna figyelés/átfedési riasztások segítenek elkerülni az ütközéseket.
  • Többféle programozási lehetőség – Számos paraméter távolról is elérhető, módosítható (gépsebesség, körforgó-szög, megállási szög stb.), illetve időzíthető az indítás és a leállás is. Egy- vagy kétszeri leállítás adott szögértéknél, gépsebesség változtatás százalékosan, a körforgó-szög kiválasztásával, „mm” kijuttatás, fordulatonkénti órák vagy adott óra megadása a megállásig, és még sok más.
  • Megkönnyíti a nyilvántartást – Átfogó irányítási és öntözési jelentések.

További információ az öntözés menedzsment licenc opciókról elérhető az alábbi linken:

Öntözés menedzsment ›

Vásárolja meg most öntözőberendezése új vezérlőrendszerét kedvezményesen, az első 2 hónap lincenc díját mi álljuk!
*Az ajánlat 2023.szeptember 30-ig, illetve visszavonásig érvényes.

A részletekért és egyedi ajánlatért keresse értékesítő kollégáinkat
kite.hu/kapcsolat!