John Deere kombájn akció

Ne csak terményt, sikert is arasson – John Deere kombájn akciók

Egy nagyértékű gépberuházásról nem könnyű dönteni. A betakarítógép-kínálat széles, a különböző géptípusok mindegyike erős, kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik kategóriájában. Emellett a gazdaság számára legmegfelelőbb finanszírozás megtalálása is kihívást jelenthet.

Most egy kihagyhatatlan akció keretében kedvezményesen juthat hozzá új John Deere kombájnjához!

A legmegfelelőbb kombájn kiválasztásához sok kérdésre kell megtalálniuk a legjobb választ a gazdálkodóknak. Most ebben szeretnénk segítséget nyújtani!

Megmutatjuk Önöknek, hogy a John Deere 4 különböző kombájnszériája miben a legerősebb.

W sorozat
A W sorozatú kombájnok » tökéletes megoldást kínálnak azoknak a közepes méretű üzemeknek, családi gazdálkodóknak, akiknek a napraforgó- és kukoricabetakarítás a fő profiljuk, ugyanakkor fontos a kiváló szalmaminőség is a gabonabetakarítás során, mely a veszteségmentes, hatékony bálázás előfeltétele.
T sorozat
A T sorozat » a nagy átmérőjű, 800 mm-es tangenciális dobjának és a dobkosár hatalmas átfogási szögének köszönheti páratlan betakarítási teljesítményét. Kiváló választás azoknak a közepes és nagyüzemeknek, akik nagy betakarítási teljesítményre vágynak kalászos gabonában, ugyanakkor fontos a kíméletes szalmakezelés is.
S sorozat
Az S kombájnok » lelke a gépbe hosszirányba beszerelt cséplő-leválasztórotor. Nagy betakarítási teljesítményt biztosítanak a legjobb szemminőség mellett. Speciális növényekben is helytállnak, mint pl. az olajretek, ahol a hagyományos tangenciális cséplőrendszerű kombájnokkal már nem lehet elfogadható szemminőséget produkálni. Verhetetlen a teljesítményük kukoricában is.
X sorozat
A John Deere X sorozatú kombájnjai » egy új szintre emelik a betakarítás teljesítményét. A kombájnok kifejlesztésénél a hatékonyságra és a gazdaságos üzemeltetésre fektették a fő hangsúlyt. Cséplőrendszerük ikerrotoros, mely egyenként 24” átmérővel és 3510 mm hosszal rendelkezik, ezzel biztosítva a hatalmas betakarítási teljesítményt.

Amennyiben még többet szeretne megtudni az egyes szériákról, kattintson cikkünkre!

Betakarítás mesterfokon – John Deere kombájnok »

Hatékonyság, megbízhatóság, kiváló szemminőség, talajkímélés, kényelem, integrált precíziós alkalmazások: minden John Deere kombájn közös jellemzője. A megfelelő típus kiválasztásához és személyre szabott finanszírozási lehetőségekért kérje KITE gépértékesítő kollégáink segítségét.

kite.hu/kapcsolat »