A KITE felelős gazdálkodása és működése

A KITE felelős gazdálkodása és működése

Jövőképünk és az innováció iránti elkötelezettségünk egyaránt a fenntartható gazdálkodást helyezi középpontba. Célkitűzésünk, hogy a világon elérhető legkorszerűbb tudást képviseljük és abszolút versenyképesek legyünk, felkészüljünk a határon túli jelenlét megerősítésére. Szaktanácsadói és szolgáltatói tevékenységünket odáig fejlesztjük, hogy képesek legyünk az ezt igénylő gazdaságok teljes művelésének menedzselésére.

Folyamatos ellátás

Az ellátási láncok működésében a COVID-19 világjárvány és a szomszédunkban dúló háború miatt tapasztalható nehézségek idején felértékelődött helytállásunk. Széles termékválasztékkal, megfelelő készletezéssel, országos logisztikai rendszerrel és megbízható szolgáltatásokkal biztosítjuk a gazdálkodók folyamatos ellátását. Stabil működésünk partnereink kiszolgálásán keresztül közvetve hozzájárul az egész magyar társadalom biztonságos élelmiszerellátásához.

Eredményesség

Beszállítói és vevőkapcsolatainkban korrekt partnerségre törekszünk, gazdálkodásunk transzparens. Professzionális kockázatkezelési és finanszírozási gyakorlatunk nemcsak saját stabilitásunkat támogatja, de partnereink felelős gazdasági döntéseit, fenntartható növekedésüket is elősegíti.

Minőségpolitika

Kiemelt figyelmet fordítunk az élelmiszerbiztonsági, környezetvédelmi, foglalkozás-egészségügyi, katasztrófavédelmi és a munkavédelmi előírások teljes körű érvényesítésére munkavállalóink, beszállítóink és alvállalkozóink körében, maradéktalanul teljesítjük a biztonságos ellátási lánc követelményeit. Kizárólag kipróbált és kiváló minőségű termékeket értékesítünk. Vállalatunk tanúsítottan az MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszernek megfelelően működik. A KITE Zrt.-nél bevezetett GLOBAL G.A.P., GMP+B3 és ISCC tanúsítások hozzájárulnak a magyar gazdák minőségbiztosítás iránti fogékonyságához és végeredményben terményeik nemzetközi versenyképességéhez.