Gépek, eszközök2019. április 11.

Videón a legújabb John Deere W kombájnok újdonságai és működése!

Hozza ki a legtöbbet a betakarítási szezonból kombájnnal! Az új John Deere W sorozatú kombájnok nem csak a termelékenységet és hatékonyságot növelik, de jobb szem- és szalmaminőséget is biztosítanak. Tekintse meg videón a legújabb John Deere W sorozatú kombájnok újdonságait és működési elvét!

A 2015-ös új generációs John Deere W sorozatú kombájnok hatékonyságát és teljesítményét alapos és széleskörű fejlesztéseknek köszönhetően 2019-ben sikerült még tovább fokozni!  A jól bevált terménytovábbító rendszer nem hajlítja vagy töri a szemeket és a szalmát, továbbá megnövelt teljesítményt kínál minden terményben és betakarítási körülmények között. A továbbfejlesztett cséplő- és tisztítórendszerek jelenleg az egyik legnagyobb felülettel rendelkeznek a piacon!  Az új, modulos felépítésű dobkosár a 2015-ös fejlesztéshez képest akár 10%-kal is növelheti a kibocsátást. Ez azért lehetséges, mert bármikor a feltételeinek megfelelő dobkosárra válthat igen rövid idő alatt.

John Deere W kombájn felszereltsége
 
Vagyis vágástól a tarlókezelésig, a tábláktól az utakig, az első munkáktól a szezonzárásig az új John Deere W sorozatú kombájnnal az intelligens funkciók és innovatív megoldásoknak köszönhetően Ön gyorsabban, hatékonyabban és kényelmesebben fog tudni dolgozni.


Tekintse meg videón a legújabb John Deere W sorozatú kombájnok újdonságait és működési elvét!

">