Gépek, eszközök2019. június 14.

Tudta? 5 érdekesség a John Deere bálázókról

Ön tudta? 5 olyan érdekességről írtunk a John Deere bálázók kapcsán, amelyről talán csak kevesen tudnak. Hány éve gyártanak JD bálázót? Hány bálázót értékesítettek világszerte? Hol gyártják a gépeket? Milyen világrekord született JD bálázóval?” A cikkből ezek is kiderülnek.”
  1. Immáron több,mint 60 éve gyártanak John Deere bálázókat. Az ez idő alatt felhalmozódott tudás, tapasztalat és innováció ölt testet a legújabb gépekben.
  2. Világszerte eddig több, mint350 00 John Deere bálázót értékesítettek!
    John Deere bálázó
  3. 2012. július 30-án a franciaországi Champagne-sur Vingeanne-ban a John Deere 990 változókamrás körbálázó bálakészítési világrekordot állított fel. Egy óra alatt 127 db nagyméretű hengeres szalma-bálát készített el, átlagosan 193,6 kg/db tömeggel, amely 24,6 tonna/óra bálázási teljesítménynek felel meg. A bálák átlagos átmérője 1,26 m, szélessége pedig 1,20 m volt, a szalma nedvességtartalma 10%. A hazánkban is közkedvelt 900-as szériát továbbfejlesztették, utódja a John Deere „R” sorozatú bálázó család.
  4. A John Deere változókamrás körbálázóit Európában, a franciaországi Arc-lès-Gray-bangyártják.
    A John Deere bálázók gyártója Arc-lesGray-ben
  5. A John Deere bálakötöző hálókat kifejezetten John Deere bálázókhoz tervezték. Az XtraNet+ az új különleges összetételének köszönhetően egész nap kiemelkedő teljesítményt és problémamentes bálázást biztosít. Erős, hosszú és mindig megbízható bálaháló. A CoverEdge bálahálót egyedülálló rugalmas perem jellemzi, így a háló szélei túlnyúlnak a paláston és felfeszülnek ott. Ez biztosítja a bála jobb védelmét és megakadályozza, hogy a bála “kivállasodjon”.

Az aktuális John Deere bálázó és bálaháló kedvezményeinkért keresse gépértékesítő kollégáinkat!

"