Gépek, eszközök2020. október 29.

Tisztítás felsőfokon - Annovi Reverberi magasnyomású mosók

A mezőgazdasági munkák során természetes jelenség, hogy az erőgépek és munkagépek – az időjárási körülményektől függően – többé vagy kevésbé beszennyeződnek. Ezen makacs szennyeződések eltávolítására több módszer is létezik. Erről olvashatnak a továbbiakban.

A leghatékonyabb megoldás a magasnyomású mosóberendezés segítségével való tisztítás. A módszer megtalálása azonban még nem garantálja a legmagasabb színvonalú tisztítást, ennek eléréséhez fontos, hogy megfelelően válasszuk ki a mosó típusát és teljesítményét - figyelembe véve az üzemeltetési körülményeket.   

A KITE Zrt. kínálatában fellelhető Annovi Reverberi magasnyomású mosó termékcsalád minden tagja kiválóan helytáll a mezőgazdaságban felmerülő összes tisztítási feladat elvégzésében, legyen szó akár traktor- vagy kombájnmosásról, műhelytisztításról, vagy munkagép-takarításról. A hihetetlen megbízhatóságot és a legnagyobb szintű teljesítményt elsősorban az európai beszállítóktól származó minőségi alkatrészek, másrészt az összeszerelést követő (minden berendezést egyesével érintő) legmagasabb szintű tesztelés és minőségellenőrzés garantálják.

Annovi Reverberi magasnyomású mosó

A tisztítási feladatot tökéletesen elvégző mosóberendezés kiválasztása kulcsfontosságú a probléma szakszerű megoldásában. A kiválasztás előtt fontos meghatározni, hogy kül- vagy beltéren kívánjuk üzemeltetni a berendezést, milyen jellegű szennyeződést kívánunk vele eltávolítani (ennek függvényében hideg vagy meleg vizes kivitelűt választhatunk 140 bar-tól 200 bar nyomás szintig), valamint, hogy milyen intenzitású felhasználást (napi 2 vagy 7 óra) tervezünk a mosóberendezésünknek. Ezek alapján látható, hogy megfelelő körültekintést igényel a kiválasztás, melyben alkatrész-értékesítő kollégáink tudnak segítséget nyújtani partnereinknek.

Bármilyen igényei is legyenek, a KITE Zrt.-től pontosan a szükségleteinek megfelelő magasnyomású mosókat vásárolhatja meg gépei vagy gazdasági épületei tisztítására.

További információkért keresse területileg illetékes alkatrész-értékesítési menedzser kollégáinkat, vagy nézze meg a termékeket webshopunkban!