Gépek, eszközök2018. október 26.

Szemléletváltás a John Deere Expert Alert funkcióval

A John Deere Expert Alert meghibásodás-előrejelzés a vezeték nélküli JD Link távoli járműfelügyelet eszközrendszerét felhasználva folyamatosan elemzi az elérhető gépadatokat, és előre jelzi az esetleges eltéréseket, a várható meghibásodásokat, még mielőtt azok bekövetkeznének.

John Deere Expert Alert

Ez a forradalmi újítás komoly szemléletváltást jelent a gép szervizelés folyamatában. A rendszer jelzéseket küld a hivatalos John Deere márkaszerviznek, amelyek alapján a vevőszolgálati munkatársak kapcsolatba léphetnek a felhasználóval egy várható, de még be nem következett hibával kapcsolatban. Ez lehetőséget nyújt a szerviznek, hogy időben megoldja a problémát. A termelőknek pedig kevesebb állásidőt és váratlan meghibásodást jelenthet, így hozzájárulva a hatékonyabb munkavégzéshez.

John Deere szervizmérnök

A John Deere Connected Support az Expert Alert funkcióval gyári alapfelszereltség a John Deere prémium önjáró berendezésekhez, a KITE Zrt. által forgalmazott új John Deere 7R, 8R és 9R traktorokhoz, a T- és S-sorozatú kombájnokhoz, a 4000R önjáró permetezőkhöz és a 8000-es önjáró silózókhoz.