facebook pixel

Alkatrész2019. november 05.

Pellenc Green & City technológia – Professzionális kertápolási eszközök szakértő kezekbe

A Pellenc a mezőgazdasági gépek és eszközök mellett olyan a zöldterületeken és a helyi közösségekben használható kertápoló szerszámokat is gyárt, amelyekkel a zöldfelületek karbantartása professzionális módon megoldható. A Pellenc erre a célra is környezettudatos megoldást kínál.

Környezetkímélő megoldást manapság az élet minden területén találunk. Elmondható ez a kertápolás gépeire is, melyek a rendkívül fejlett Li-ion akkumulátor-technológiának köszönhetően környezetbarát és csendes üzemmódot kínálnak kiemelkedő teljesítménnyel párosítva. Ezek közül is kiemelkedik a Pellenc, amely több, mint 40 éve gyárt professzionális gépeket és ezen idő alatt 457 (!) szabadalmat nyújtott be, valamint számos nemzetközi díjat szerzett meg, ami bizonyítja termékeinek kiválóságát.

A Pellenc Green City technológiája azon szervezeteknek (városüzemeltetési cégek, önkormányzatok, parkápolással foglalkozó vállalkozások, zöldterület-üzemeltetők) kínál 21. századi megoldást, akiknek fontos, hogy tevékenységük környezetét (kórházak, temetők, iskolák, játszóterek, lakóparkok, horgásztavak, golfpályák, stb.) megóvják a károsanyag kibocsátástól és zajterheléstől. Mindez a speciális ún. ULiB (Ultra Lithium) akkumulátor-család segítségével akár egész napos, utántöltés nélküli munkavégzést is lehetővé tesz.

Pellenc Green City technológia

A KITE Zrt., mint a Pellenc kizárólagos magyarországi forgalmazója rendkívül széles választékot kínál azok számára, akik olyan terméket keresnek, amelyek a környezetbarát technológia mellett a legmagasabb minőségi szabványoknak is megfelelnek. A rendkívül népszerű akkumulátoros metszőollók és kötözők mellett megtalálhatók a palettában az akkumulátoros fűnyírók, fűkaszák, magassági ágvágók, láncfűrészek, kapák, lombfúvók és sövényvágók is. Mindegyik termékben közös vonás, hogy alacsony üzemeltetési költségüknek, ergonomikus kialakításuknak, kompakt felépítésüknek, alacsony súlyuknak és hosszú élettartamuknak köszönhetően kiváló hatékonysággal képesek ellátni a rájuk bízott feladatot. Ezen hatékonyságának köszönhetően a Pellenc akkumulátoros kertigép-családja kiváló megoldást tud biztosítani a munkaerőhiánnyal küzdő vállalkozások számára. A munkafolyamathoz illő gép kiválasztása után a KITE Zrt. ún. DEMO gépet biztosít partnereinek, akik a kijelölt időszakban költségmentesen és kötöttségek nélkül tudnak meggyőződni a Pellenc akkumulátoros kertápolási gépek előnyeiről.

Miért a Pellenc Green&City?

Major Gergely a Majorkert Kft. tulajdonosa már 11 éve foglalkozik kertépítéssel és kertfenntartással Baranya megyében. Először hét évvel ezelőtt, Németországban találkozott a Pellenc akkumulátoros technológiával.

„ Számunka nem kérdés, hogy teljesen át fogunk állni az akkumulátoros technológiára. Amikor hét évvel ezelőtt először találkoztam ezzel a technológiával, azt mondtam ez a jövő. Ma már úgy gondolom ez a mi jövőnk is.”

Ismerjék meg a Green&City technológiát a szakértő szeme által.  

">

A Pellenc termékek kapcsolatban keresse területileg illetékes alkatrész-értékesítési menedzser kollégáinkat vagy keresse fel webáruházunkat! A részletekért kattintson!