Gépek, eszközök2019. december 12.

NE KOCKÁZTASSON! - Válassza a KITE védjeggyel ellátott John Deere kenőanyagokat!

A mezőgazdasági önjáró gépek üzemeltetésének egyik sajátossága, hogy hosszabb időn keresztül, akár több alkalommal sem üzemelnek, így akár hónapok is eltelhetnek úgy, hogy nem indítják be őket. Ellenben, mikor elkezdődnek a mezőgazdasági munkák, folyamatosan szükség van a megbízható működésükre.

Az erőgép szíve a motor, amelynek hatékony és biztonságos üzemeléséhez professzionális védelemre van szüksége, amit többek között a gépgyártó közreműködésével fejlesztett, megfelelő jóváhagyásokkal rendelkező kenőanyagok biztosítanak.

A John Deere mindig is elkötelezett volt az iránt, hogy gépeit a legkorszerűbb, a környezetvédelmi előírásoknak megfelelő, hatékony üzemű motorokkal lássa el, és a működtetésükhöz szükséges anyagokat is kínáljon ügyfelei számára. Ezért is biztosítja már hosszú ideje a saját fejlesztésű kenőanyagokat minden géptípusához.

JOhn Deere kenőanyag KITE védjegy

Honnan tudhatja, hogy a megvásárolt hordó, flakon tényleg azt a kiváló minőségű, eredeti John Deere kenőanyagot tartalmazza?

A KITE Zrt. a mezőgazdasági kenőanyagpiacon elsőként vezeti be a megkülönböztető biztonsági jelzések, hologramos címkék alkalmazását, melyek garanciát jelentenek a gépüzemeltetők számára. A matricák mindegyikén megtalálható a KITE Zrt. logója, a megbízható forrást jelölő védjegy, az egyediséget jelző sorszámmal ellátott QR kód és a hamisítás elkerülését szolgáló hologram.  Az egyedisége abban rejlik, hogy a zárókupakot és a hordót, valamint flakont összekötő hologramos címke csakis roncsolással távolítható el a termékről, egyúttal maradandó nyomot hagyva a csomagoláson. 

2019. októberétől a KITE Zrt. által forgalmazott John Deere motor, hajtómű és UTTO olajok kupakjain megtalálhatók lesznek a speciális, hologramos címkék, ami biztosítékot jelent ügyfeleink számára, hogy a hordóban, a John Deere előírásainak megfelelő, és a gép terheléséhez igazodó, kiváló minőségű olaj van.

5+1 érv a mellett, hogy miért érdemes a hologramos címkével ellátott prémium John Deere kenőanyagot választani:

  1. A KITE Zrt. az új John Deere gépek hivatalos magyarországi disztribútora, ezáltal a John Deere kenőanyagok hazai forgalmazója, stabil szállítói, szakmai háttérrel.
  2. Vállalatunk minden, a kenőanyagok forgalmazásához kötődő hatósági engedély birtokában van, ami ahhoz szükséges, hogy forgalmazhasson kenőanyagokat,  valamint biztonságos tárolási és szállítási kapacitással rendelkezik.
  3. A KITE Zrt. a termékek után megfizet minden, a jogszabályok által előírt termékdíjat és adót.
  4. A védjegy garancia arra, hogy a flakonban, hordóban a gépe számára megfelelő kenőanyag van.
  5. Vállalatunk a Magyar Ásványolaj Szövetség tagja. Mint ilyen egyetért a szervezet céljaival, és támogatja a piac átláthatóvá tételét.

5+1. 20 alközpontban, 270 főt meghaladó létszámú, szakképzett szervizhálózatunkkal biztosítjuk partnereink gépeinek a felkészítését, szakszerű javítását és a gépek üzembiztos működését.

Amellett, hogy a legjobb minőségű kenőanyagot választja a gépébe, fordítson figyelmet arra is, hogy a termék forrása is megbízható legyen. Hiszen a nem biztonságos forrásból származó vagy kétes minőségű kenőanyag jelentős károkat okozhat a motorban és az erőátviteli rendszerben egyaránt. A KITE Zrt.-nél elkötelezettek vagyunk, és folyamatosan azon dolgozunk, hogy partnereink a lehető legkönnyebben be tudják azonosítani az eredeti, megbízható forrásból származó kenőanyagokat.

KITE kenőanyag-védjegy