Alkatrész2021. július 21.

John Deere magasnyomású mosók – Tiszta gép, rendes gazda

Mivel a mezőgazdasági munkák során, de az állattartó telepeken is természetes jelenség, hogy az erőgépek és munkagépek – az időjárási körülményektől függően – többé-kevésbé beszennyeződnek, ugyanilyen természetesnek kell lennie ezen gépek szakszerű tisztításának is.

Több módszer is létezik ezen szennyeződések eltávolítására, de a leghatékonyabb megoldás a magasnyomású mosóberendezés segítségével való tisztítás. A módszer megtalálása még nem garantálja a legmagasabb színvonalú tisztítást, ennek eléréséhez fontos, hogy megfelelően válasszuk ki a mosó típusát és teljesítményét – figyelembe véve az üzemeltetési körülményeket.

 

magasnyomsú mosók

 

A KITE Zrt. kínálatában 2021-től megtalálható a John Deere magasnyomású mosó termékcsalád, melynek minden tagja kiválóan helytáll a mezőgazdaságban felmerülő összes tisztítási feladat elvégzésében, legyen szó akár traktor- vagy kombájnmosásról, műhelytisztításról, munkagép-takarításról vagy akár állattartótelep-fertőtlenítésről. A megbízhatóságot és a legnagyobb szintű teljesítményt elsősorban a minőségi alkatrészek, másrészt az összeszerelést követő legmagasabb szintű tesztelés és minőség-ellenőrzés garantálják. Ezek fényében teljesen érthető, hogy a John Deere 2 év gyári jótállást vállal a magasnyomású berendezésekre, mely egyedülálló ezen eszközök piacán.

magsnyomású mosók

A tisztítási feladatot tökéletesen elvégző mosóberendezés kiválasztása kulcsfontosságú a probléma szakszerű megoldásában. A kiválasztás előtt fontos meghatározni, hogy kül- vagy beltéren kívánjuk üzemeltetni a berendezést, milyen jellegű szennyeződést kívánunk vele eltávolítani (ennek függvényében hideg- vagy melegvizes kivitelűt választhatunk 140 bartól 200 bar nyomás szintig), valamint, hogy milyen intenzitású felhasználást (napi 2 vagy 7 óra) tervezünk a mosóberendezésünknek. Ezek alapján látható, hogy megfelelő körültekintést igényel a kiválasztás, melyben alkatrész-értékesítési menedzser kollégáink tudnak segítséget nyújtani.

Ha többet szeretne megtudni az elérhető termékekről, kattintson az alábbi linkre!

https://webshop.kite.hu/termekek/magasnyomasu-mosok/m.04?filter=008%5B008::John%20Deere%7C%5D