Gépek, eszközök 2024. február 08.

Az új G5 kijelzőkkel a gépkezelők munkája tovább egyszerűsödik

A kijelzők képernyőelrendezése és használata folytatja a már bevált GEN4 kijelzők tematikáját. Hasonlóan testre szabható gépkezelői nézetekkel, csak nagyobb, HD felbontásban és megnövelt fényerővel, továbbá egy erősebb processzorral lett felszerelve, ezzel tovább gyorsítva a működést, betöltést és válaszidőket.

Két méretben érhető el, a kisebb G5-ös modell 25,7 cm, a nagyobb, G5Plus névre hallgató kijelző 32,5 cm képátlójú.

Amennyiben a gépkezelő egyszerre több kijelzőn keresztül szeretné nyomon követni a gépkapcsolat munkáját, lehetőség van kiegészítő kijelzőt használni. Ekkor egy extra monitor segíti a gépkezelőt, hogy megossza a kívánt nézeteket, és oldalváltás nélkül nagyobb felületen lássa a gépkapcsolat működését.

A G5 kijelzők teljes dokumentációra képesek, tehát az elvégzett munka minden rögzíthető paraméterét, a táblákhoz rendelt adatokat tárolják, és a távdiagnosztikai rendszer (JDLink) segítségével akár valós idejű adattovábbítással, folyamatosan töltik fel a dokumentált adatokat a John Deere gazdaságirányítási rendszerébe (Műveleti központ), ahol a tulajdonosok elérhetik azokat bármilyen okoseszközön keresztül. Ezzel a vezetőknek, tulajdonosoknak folyamatos rálátást biztosítva gépeik pozíciójára, munkafolyamataikra. Legyen szó egy szemenkénti vetés munkasebesség-térképéről, egy inputanyag-kijuttatás valós kijuttatott dózisairól, egy táblabejárási térképről vagy akár egy hektáronkénti üzemanyag-fogyasztási térképről.

Válassza az Ön igényeinek legmegfelelőbb új generációs G5 kijelzőt. A régi kijelzője támogathatja a váltásban, hiszen akciónk keretében beszámítjuk a régit az új árába. Meglévő GEN3 és GEN4 kijelzők beszámításával kapcsolatban keresse területileg illetékes alkatrészértékesítési menedzser kollégánkat!

Kolozsvári István, kereskedelmet támogató mérnök