Szerviz2020. október 07.

Az AMS eszközök szoftverfrissítése

A folyamatos technológiai fejlesztések szükségessé teszik, hogy a műholdvevő készülékek támogassák az új globális navigációs rendszerek (pl. Galileo) használatát, illetve az új generációs navigációs műholdak által biztosított egyéb lehetőségeket. Ehhez egy új jel bevezetésére van szükség.

A John Deere évente három alkalommal adja ki a Precíziós Gazdálkodás eszközeihez (GreenStar kijelzők, StarFire műholdvevők, stb.) az új funkciókat, hibajavításokat tartalmazó szoftver frissítéseket.

Ezek a szoftverek nyilvánosak, elérhetők a MyJohnDeere felhasználói profillal rendelkezőknek a portálra belépve a StellarSupport alkalmazásra kattintva.

John Deere antenna beállítás

Emellett bárki számára közvetlenül is a következő linken keresztül: https://www.deere.com/international/en/stellar-support/

JOhn Deere antenna beállítás

 Fontos! Az eszköz típusának megfelelő szoftvert és frissítési módot válassza!A weboldalon az egyes menüpontokat kiválasztva a megfelelő letöltő alkalmazást (4. Generációs kijelzők esetén a Software Manager; GS2 és GS3 kijelzők esetén a GreenStar Live alkalmazást), telepítési utasítást és a telepítést segítő videót is találhatnak.

A GreenStar CommandCenter kijelzők esetében a szoftverhez szorosan kapcsolódnak a gazda gép egyéb szoftver komponensei, ezért a CommandCenter kijelzők frissítéséhez javasolt a John Deere hivatalos disztribútorának, a KITE Zrt. szerviztechnikusainak segítségét igénybe venni!

Amennyiben Ön nem szeretne az eszközök szoftver frissítésével foglalkozni vagy a frissítés közben probléma lép fel kérjük keresse a területileg illetékes AMS-RTK szervizspecialista kollégáinkat vagy jelezze igényét a +36 30 696-5588 telefonszámon vagy az amsugyfelszolgalat@kite.hu email címen. Kollégáink AMS szervizszerződés vagy eseti munkavégzés keretében állnak az önök rendelkezésére.