Gépek, eszközök2019. június 25.

Arasson rekordidő alatt! Videón a legújabb John Deere T kombájn!

Immáron videó formájában is megtekintheti a legújabb John Deere T sorozatú kombájnok működési elvét. A bölcs kombájn vásárlónál azonban nemcsak a betakarítógép műszaki megoldásai számítanak. A KITE Zrt szolgáltatásait a kombájn gépéletút teljes ideje alatt igénybe tudja venni.

Amikor 2015-ben bevezették a John Deere T sorozatú kombájnok új generációját, a mérnökök az azóta szerzett tapasztalatoknak, a számtalan számításnak és tesztelésnek köszönhetően a 2019-es kombájn modelleknél még tovább fokozták a hatékonyságot és teljesítményt!

A vágástól a tarlókezelésig, a tábláktól az utakig, az első munkáktól a szezonzárásig – a T-sorozat intelligens funkciói segíteni fogják a gyorsabb, kellemesebb és hatékonyabb munkavégzésben. Tekintse meg videón a legújabb John Deere T sorozatú kombájnok működési elvét!

">

Amikor nemcsak a kombájn számít…

Természetesen a kombájn technológiája, műszaki paraméterei, ára nagy hangsúllyal esik a latba a választáskor, ez kétségtelen. Azonban a bölcs gazdálkodó gépberuházáskor nem csupán gépvásárlásban, hanem gépéletútban gondolkodik.

A KITE Zrt.-nél olyan szolgáltatásokkal állunk az Ön rendelkezésére, amelyeket a gépéletút teljes ideje alatt igénybe tud venni.

KITE gépéletút

Segítség a finanszírozásban, az Ön igényeire szabva

A KITE Hiteliroda segítségével a finanszírozás gondját levesszük az Ön válláról, gyors, egyszerű és kényelmes ügyintézést biztosítunk, és a folyamat teljes körű menedzselését is vállaljuk.

Új John Deere kombájn vásárlása esetén Önnek lehetősége van a gép teljes vételárát akár terménnyel is kifizetnie (búza, kukorica, napraforgó, repce), legyen szó forintos vagy devizás terményárról! Terményét gépkocsira rakva az Ön telephelyéről szállítjuk el, így Önnek a fuvarral sem kell bajlódnia.

Van lehetőség akár használtgép-beszámításra is, így Önnek nem kell időt és energiát fektetnie használt gépének, gépeinek eladásába.

KITE hiteliroda szolgáltatásai

KITE alkusz: gazdaságára szabott biztosítási megoldások

A piacon jelen lévő társaságok számos ajánlata között nehéz és időigényes megtalálni azt a biztosítást (gép, növény, állat, vagyon, felelősség és baleset), amely a mezőgazdasági termelést megfelelően tudja támogatni. A KITE Alkusz célja, hogy a gazdaságára szabott és termeléséhez igazított személyes ajánlattal időt, energiát és pénzt takarítson meg Önnek.

Oktatás, képzés

Annak érdekében, hogy partnereink maximális hatékonysággal és gazdaságosan tudják használni a tőlünk megvásárolt új gépeket, egy oktatási rendszert alakítottunk ki, amelyben alap-, közép- és felső szintű ismereteket sajátíthatnak el a gépkezelők.

Amennyiben új gépkezelő kezd dolgozni a géppel az oktatások újra felvehetők. Évente több mint 2000 ember vesz részt az általunk szervezett kurzusokon.

2016-ban indult a KITE komplex szaktanácsadási szolgáltatás, amely megoldást nyújt a precíziós gazdálkodás eszközrendszerének teljes körű kiaknázására. (precíziós gazdálkodási tanácsadás, gépüzemeltetési tanácsadás, agronómiai tanácsadás).

oktatás és képzés

KITE szerviz szolgáltatás: több, mint 300 fős szervizapparátus

A KITE Zrt. által értékesített gépek a vevő nevén szerepelnek a gyártó garanciarendszerében, és ez folyamatos szervizfelügyeletet jelent a gazdálkodó számára. A több mint 300 fős, terv szerint képzett szervizapparátusunk közvetlen gyártói háttértámogatással segíti a gazdálkodókat a problémáik megoldásában.

A KITE Zrt., mint az új John Deere gépek egyetlen hivatalos magyarországi forgalmazója, gyári jótállás ellátására és a termékfejlesztő programok elvégzésére kizárólagos jogokkal rendelkezik. A javításokhoz, karbantartásokhoz európai szintű és rövid határidejű szervizszolgáltatással, országos lefedettségű hálózattal, jelentős szervizműhelyi kapacitással állunk partnereink rendelkezésére.

 KITE szerviz

Alkatrész-értékesítés: az ország egész területére, rövid szállítási határidővel

A KITE Zrt. által forgalmazott valamennyi gépmárkához teljes körű alkatrészellátást biztosítunk. Átlagosan mintegy 60 000 féle cikk található raktárainkban. Logisztikai hátterünk lehetővé teszi, hogy raktárainkból az ország bármely pontjára, rövid szállítási határidővel tudjunk alkatrészeket szállítani. 24 órás alkatrészellátásunk hátterében saját raktárkészleteinken felül a John Deere és a JCB európai és amerikai raktárkészletei is a rendelkezésünkre állnak, melyekből naponta menetrendszerinti járataink szállítják az árut a vevőinkhez.

További részletekért a kombájnokról kattintson ide!

Az aktuális kombájn kedvezményeinkért keresse gépértékesítő kollégáinkat!