Gépek, eszközök2021. április 30.

A teljesítmény igenis számít! Új John Deere V401R prémium bálázók

A legújabb generációs John Deere bálázócsalád a fix kamrás F401 sorozatú,és a hevederes kivitelű V401G, V401M és a V401R sorozatú körbálázókból, valamint az L600-as sorozatú szögletes nagybálázókból áll. A széles portfólióból könnyen kiválaszthatja a gazdaságához legjobban illeszkedő gépet!

Magyarországon nagy népszerűségnek örvendenek a John Deere V401R sorozatú hevederes körbálázók, ami leginkább a nagy teljesítménynek, kiváló ár-érték aránynak és az intelligens funkciók sokaságának köszönhető. A forradalmi Fast Release System (FRS) gyors bálaürítő rendszerük a nagy kapacitású behordó rendszerrel együtt lehetővé teszi az akár 120 bála/óra elkészítését. A bálázó megrendelhető a MaxiCut HC 25 Premium, a MaxiCut HC 13 Premium vagy a RotoFlow HC Premium behordó rendszerrel is.

A John Deere V451R és V461R-hez alapfelszereltségként jár a traktor-bálázóautomatika. Ez a díjnyertes funkció lehetővé teszi a bálafunkciók figyelését, szabályozását és összehangolását egy Tractor Implement Automation rendszerrel felszerelt traktorból ISOBUS csatlakozással. Ez a funkció hozzájárul a kevésbé stresszes bálázáshoz, segítve a gépkezelőt a koncentrációban és a hatékonyabb munkavégzésben.

JOhn Deere bálázo

A bálázókat ráadásul a könnyű karbantartás és hozzáférhetőség is jellemzi, köszönhetően az egybeépített oldalsó, felfelé nyíló ajtónak vagy éppen az automata csapágy- és lánckenő rendszernek.

Az eredmény kőkemény, kiváló tömörségű és tökéletes henger alakú bálák. A John Deere V401R prémium sorozatú hengeres bálázók pontosan ezt a minőséget nyújtják, méghozzá nagy sebességgel, napról napra, szezonról szezonra.

A V451R-t bemutató videónkat itt tekintheti meg: 

">