Szerviz2019. december 11.

A MyJohnDeere online felületen elérhető alkalmazások

A mezőgazdaságban egyre nagyobb szerep jut az informatikának. A John Deere fejlesztései élen járnak az automatizált munkafolyamatok terén. Sorozatunk következő részében a MyJohnDeere műveleti központjához kapcsolódó fogalmakat mutatjuk be és járjuk körül.

My JOhn Deere

MyJohnDeere

A MyJohnDeere felület jobb felső sarkában található névre kattintva lehetőségünk van a felhasználói fiók adatainak a szerkesztésére. A felhasználói fiókba érkezett értesítéseket is itt tudjuk elolvasni. A hozzájárulás kezelő segítségével csatlakozni lehet a legújabb gyártói szolgáltatásokhoz: Expert Alert, Karbantartási riasztások, Data Driven Machine Improvement. Elérhető még a Gyakran Ismételt Kérdések menüpont is magyar nyelven (Get Help). Végül itt lehet kijelentkezni a MyJohnDeere fiókból.

Find Parts

A John Deere online elérhető alkatrész katalógusa

StellarSupport

Stellar SupportAz AMS eszközökkel kapcsolatos aktuális hírek, információk ebben a menüpontban érhetők el. Itt találjuk az AMS eszközök legújabb szoftver frissítéseit is.

Operations Center

Operation CenterEbben a menüpontban található a földterületekre, illetve a berendezésekre vonatkozó adatok.
A területekre vonatkozóan: elhelyezkedése, gazdaság neve, táblanév, méret. A területekhez kapcsolt dokumentált adatokat itt tudjuk elemezni, összesíteni.
Berendezésekre vonatkozóan: típus szerint csoportosítva. Berendezés neve, alvázszáma, pozícióadatok (helyelőzmények), üzemóra adatok, kijelző típusa, JDLink előfizetés lejárati ideje.

JDLinkTM Dashboard

Jd Link DashboardÉlő JDLink előfizetéssel rendelkező berendezések részletes adatait találjuk itt. Például: gépalvázszám, motorüzemóra, aktuális GPS pozíció, üzemanyag szint, riasztások (hibakódok).
A berendezés állapotával összefüggő automatikus szűrések: motor terhelés, fordulatszám, átlagos és időszakos üzemanyag fogyasztás, sebesség (km/h), gépkihasználtság.
Végül lehetőség van a gép teljes és részletes adatainak a vizsgálatára is.

Field Connect

Field ConnectTelepített talajszondától származó, vízgazdálkodás szempontjából fontos adatokhoz férhetünk hozzá.

StellarSupportTM termékaktiválás és kezelés

Stellar SupportAz AMS és a telematikai eszközök előfizetésével kapcsolatos információkat és azok kezelését találjuk ebben a menüpontban.

Display and CommandARMTM Simulator

kijelző szimulátorEz egy felhő alapú alkalmazás, oktató célzattal bemutatja, a John Deere mezőgazdasági berendezések felhasználói felületeit. A legtöbb szimuláció a tényleges vezérlőegység szoftveréből épül fel, így ugyanazt láthatjuk a monitoron, mint a gépkezelők a gépben ülve.