Gépek, eszközök2019. február 07.

7+1 érv a John Deere vontatott permetezők mellett

Nagy teljesítmény, maximális hasznos üzemidő és a lehető legalacsonyabb üzemeltetési költség. Ezek azok a tényezők, amire Önnek igazán szüksége van új permetezőgép esetén. Az általunk kínált John Deere vontatott permetezőgépek testre szabott megoldásokat nyújtanak.

A rendelhető opciók széles választéka rendkívül egyszerűvé teszi az ideális felszereltség összeállítását. Íme 7+1 érv, amiért érdemes John Deere permetezőgépet választania:

1. 72 évnyi tapasztalat és innováció

A John Deere 1947 óta foglalkozik a permetezési technológia fejlesztésével, így több, mint 72 évnyi tapasztalat és innováció ölt testet minden egyes új John Deere permetezőgépben.

John Deere vontatott permetezo

2. Kiemelkedő menetteljesítmény

A permetezőgép gerincét az erős, jól kiegyensúlyozott alváz biztosítja. Az alvázban alacsonyan helyezkedik el a tartály, így a permetezőgép súlypontja rendkívül alacsonyra került. Az így létrejött stabilitás és keresztirányú súlyeloszlás lehetővé teszi, hogy a permetezőgép munka közben is stabil maradjon, így nagy sebességnél is hatékony permetezés érhető el.

John Deere m700-as vontatott permetező

3. Stabil, strapabíró és erős szórókeret

Az erős acél szórókeret mindegyik hajláspontja csapágyazott, így kemény munkában is biztosított a hosszú élettartam. A sérülések elkerülése érdekében a fúvókák és a rozsdamentes acél permetezővezetékek teljesen védett pozícióban helyezkednek el.

John deere m740
4. Alacsony súlypont

Minél alacsonyabban található a gép súlypontja, annál stabilabb a gép. A JD permetezőgépek tervezésekor is ezt tartották szem előtt, így a gépek stabilabbak, könnyebben irányíthatók. Az alvázban alacsonyan elhelyezett tartályt a robusztus főváz teljesen körülveszi, ezáltal a permetezőgép súlypontja rendkívül alacsonyra került.

5. Az Ön igényeire szabott kapacitás

A vontatott permetezőgép rendelhető permetlétartály-méretei közül (700-as sorozat: 2400l, 3200l, 4000l, 900-as sorozat: 4400l, 5200l, 6200l névleges térfogat) könnyű kiválasztani, hogy melyik modell illeszkedik a legjobban az Ön gazdálkodásához. Mindegyik változat pontosan ugyanazon minőségi szabványok alapján készül. A tartályok ellenálló polietilén alapanyaga sok-sok éven át problémamentes használatot biztosít. A sima, legömbölyített forma tökéletes a keveréshez, és kívül-belül egyaránt könnyű tisztán tartani. A mély gyűjtőtérrel és a meredeken lefutó tartályfenékkel minimális a permetlémaradék mennyisége. A tartályokban nem találhatók kiálló felületek, vagy bemélyedések, amelyek akadályoznák a folyadékáramot vagy a vegyszer bekeverését.

JOhn Deere m740 szerviz

6. Egyszerű feltöltés

Legyünk őszinték: permetezni akarunk kint a földön és nem az előkészületekkel bajlódni. A John Deere vontatott permetezőgépnél éppen ezért igyekeztek a feltöltést annyira megkönnyíteni, amennyire csak lehet. Az előnyök az Önt körülvevő ergonomikus kezelőállásnál kezdődnek, mely könnyűvé, biztonságossá és gyorssá teszi a feltöltést. A kezelőállás tartós kézi szelepekkel van felszerelve. A munkát még egyszerűbbé teszi az AutoFill (automatikus tartály feltöltés) opció.

JOhn Deere R 952

7. Intelligens megoldások sokasága

Az időzítés és a kijuttatási technológia csaknem ugyanolyan fontos, mint a megfelelő növényvédő szer kiválasztása. A John Deere vontatott permetezőknél olyan intelligens funkciók érhetők el, amelyek használatával Ön maximalizálni tudja a permetezési hatékonyságot. Többek között ilyen a szakaszvezérlés (Section Control), a teljes dokumentáció (Field Doc), a differenciálás (VRA), az automatikus keretszintezés (BoomTrac), automatikus tartály feltöltés (AutoFill) és a kormányzott vonórúd.

John Deere m900

7+1. KITE-GÉPÉLETÚT szolgáltatások. Gépvásárláskor gondolkodjon gépéletútban!

Gépberuházáskor érdemes a KITE Zrt.-t választania, hiszen olyan szolgáltatásokkal állunk az Ön rendelkezésére, amelyeket a gépéletút teljes ideje alatt igénybe tud venni.

KITE gépéletút

Gépfinanszírozás tekintetében a KITE Zrt.-nél lehetősége van használtgép beszámításra, de fizethet terménnyel is a permetezőgépért. A KITE Hiteliroda segítségével a finanszírozás gondját levesszük az Ön válláról, gyors, egyszerű és kényelmes ügyintézést biztosítunk.

A piacon jelen lévő társaságok számos ajánlata között nehéz és időigényes megtalálni azt a biztosítást (gép, növény, állat, vagyon, felelősség és baleset), amely a mezőgazdasági termelést megfelelően tudja támogatni. A KITE Alkusz célja, hogy a gazdaságára szabott személyes ajánlattal időt, energiát és pénzt takarítson meg Önnek.

Annak érdekében, hogy partnereink maximális hatékonysággal és gazdaságosan tudják használni a tőlünk megvásárolt új gépeket, egy oktatási rendszert alakítottunk ki, amelyben alap-, közép- és felső szintű ismereteket sajátíthatnak el a gépkezelők. 2016-ban pedig elindult a KITE komplex szaktanácsadási szolgáltatás, amely megoldást nyújt a precíziós gazdálkodás eszközrendszerének teljes körű kiaknázására.

A KITE Zrt., mint az új John Deere gépek egyetlen hivatalos magyarországi forgalmazója, gyári jótállás ellátására és a termékfejlesztő programok elvégzésére kizárólagos jogokkal rendelkezik. A több, mint 250 fős országos lefedettségű KITE szerviz hálózatával állunk partnereink rendelkezésére.

A KITE Zrt. által forgalmazott valamennyi gépmárkához teljes körű alkatrészellátástbiztosítunk. Átlagosan mintegy 60 000 féle cikk található raktárainkban. Logisztikai hátterünk lehetővé teszi, hogy raktárainkból az ország bármely pontjára, rövid szállítási határidővel tudjunk alkatrészeket szállítani.

Aktuális permetezőgép kedvezményeinkért keresse gépértékesítő kollégáinkat!