2022. december 21.

Találkozzunk 2023-ban is Hévizen - Letölthető jelentkezési lapok

A hagyományok szerint a KITE Zrt. a Debreceni Egyetem Kancellária Továbbképzési Központtal és a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamarával együttműködve, jövőre is szervez továbbképzést a partnergazdaságok növényvédelmi szakmérnökei részére.

Az egy hetes szakmai találkozó január 30.- február 03. között 35. alkalommal kerül megrendezésre, és 5. alkalommal kíséri a precíziós gazdálkodási konferencia.

A meghívót és a jelentkezési lapokat ide kattintva tölthetik le.

MEGHÍVÓ

JELENTKEZÉSI LAP KITE

JELENTKEZÉSI LAP DEBRECENI EGYETEM

Az agronómiai képzés a mérnök-továbbképzés rendszerébe illeszkedik, melyről a résztvevők továbbképzési tanúsítványt kapnak. A felsőfokú növényvédelmi szakemberek a tanúsítványt az engedélyük ötévente esedékes meghosszabbításához is felhasználhatják, melyet valamennyi megyei Növény- és Talajvédelmi Igazgatóság elfogad.

Ezzel párhuzamosan ötödik alkalommal szervezzük meg a precíziós szakemberek továbbképzését, ahol az előadó szakembereink és a külső szakértők mondják el tapasztalataikat.

precíziós gazdálkodás

A rendezvényünk a NAK által akkreditált szakmai rendezvény, összesen 10 kreditpont értékben, amely a mezőgazdasági és vidékfejlesztési szaktanácsadói tevékenységről és a mezőgazdasági szaktanácsadási rendszerről szóló 16/2019. (IV.29) AM rendelet szerint támogatható státuszban nyilvántartott szaktanácsadók 2023. évi éves továbbképzési kötelezettségükhöz felhasználható. A növényvédelmi továbbképzés tematikája a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara által előírtak szerint kerül összeállításra.

A továbbképzések célja, hogy választ adjon a növényvédelem és a precíziós gazdálkodás területén felmerülő kulcsfontosságú kérdésekre, illetve alapvető segítséget nyújtson a gyakorlati problémákkal küzdő szakembereknek. Az előadások egyaránt nagy hangsúlyt fektetnek mind az elméleti ismeretanyag, mind pedig a gyakorlati-, azon belül a műszaki jellegű problémák megtárgyalására.

A tudásanyag gondos összeállítása- valamint a gazdálkodásban aktívan részt vevő elismert előadók- és független szakértők biztosítják a kiemelkedő színvonalat.