2023. november 28.

Különdíjjal jutalmazták a KITE-t a fiatal munkavállalókért tett erőfeszítéseiért

Az idei év áprilisában büszkén adtuk hírül, hogy az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. a legmagasabb, aranyfokozatú minősítésben részesítette a KITE Zrt-t, mint felelős foglalkoztatót. Nagy örömmel tudatjuk, hogy a közelmúltban újabb elismeréssel gazdagodtunk, ezúttal az OFA Nonprofit Kft. a Nagyvállalat I. kategóriában a FiatalokÉRT különdíjjal tüntette ki vállalatunkat.

Az elismerésnek duplán örülhetünk, hiszen 2022-ben és 2023-ban is sikerrel pályáztunk a FiatalokÉRT különdíjra, így a tavalyi és az idei év nyerteseiként egyszerre vehettük át az elismerő tanúsítványokat.

A díjazás során azokat a fiatal, 30 év alatti munkavállalók foglalkoztatásának javításáért és megtartásáért tett erőfeszítéseinket méltatták, mellyel a KITE Zrt. igyekszik segíteni fiatalabb munkatársait. Vállalatunk számára a munkatársaink által megtestesített humán tőke mindig is központi értéket képviselt, hiszen a KITE sikereinek kulcsát a több generáció alatt összegyűjtött tudás és a felkészült szakértői kollektíva biztosítja.

Dinamikusan fejlődő vállalatunk értékrendjében mindig szem előtt tartottuk és tartjuk munkavállalóink jólétét, a kiszámíthatóságot és az anyagi biztonság megtartását, mely értékek meglátásunk szerint a fiatalok számára is lényeges szempontok egy munkahely kiválasztásakor, valamint a vállalathoz való hosszú távú elköteleződés eléréséhez. Emellett képzéseinkkel, a magas szintű tudás átadásával lehetőséget biztosítunk a folyamatos fejlődésre és az értékes tapasztalatok megszerzésére.

Folyamatosan törekszünk arra, hogy frissen belépett és már több éve itt dolgozó munkavállalóink fejlődését újabb lépésekkel, intézkedésekkel, fejlesztésekkel segítsük, emellett pedig támogassuk a fiatalok KITE közösségébe történő beilleszkedését, annak érdekében, hogy még hosszú évekig közösen munkálkodjunk vállalatunk, egyben munkahelyünk sikereinek elérésén.