2020. július 21.

John Deere, Claas vagy New Holland kombájn? Válogasson használt gépeink közül!

Egy gazdálkodás életében egy új vagy használt kombájn megvásárlása komolyabb mértékű beruházást jelent. Egy gondosan kiválasztott betakarítógép hosszú időn át tudja szolgálni a gazdaságot, és vissza is hozza az árát az évek alatt. A KITE-nél új és használt kombájnok közül is válogathat.

Magyarországon az újgép-eladásokat tekintve a legnépszerűbb kombájnmárkák közé tartozik a John Deere, a Claas és a New Holland. Természetesen az újgép-piac meghatározza a használtgép-piacot is, így a használt kombájnokat tekintve is ez a három márka meghatározó hazánkban. A KITE Zrt.-nél nem csak használt John Deere, hanem Claas, New Holland és Case márkák közül is válogathat. A közel 90 darabos,  elérhető kombájnkínálatunkban ládás (5 és 6 ládás kivitel) és rotoros kivitelűek egyaránt megtalálhatók.

Az aktuális használt kombájnokért kattintson ide!

after-sales KITE

Tudta? Ajándék after-sales utalvány egyes használt kombájnokhoz

2020. júliusában remek akció keretében meghatározott használt kombájnok mellé most ajándék after-sales utalványt kaphat, amit alkatrészre vagy szervizszolgáltatásra is fordíthat nálunk! A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekért keresse gépértékesítőnket!

Segítség a finanszírozásban, az Ön igényeire szabva

A KITE Hiteliroda segítségével a finanszírozás gondját levesszük az Ön válláról, gyors, egyszerű és kényelmes ügyintézést biztosítunk, és a folyamat teljes körű menedzselését is vállaljuk. Új és használt gép vásárlásakor is lehetősége van használtgép-beszámításra, így Önnek nem kell időt és energiát fektetnie használt gépének, gépeinek eladásába.

KITE használtgépet terményért

A KITE Zrt. agronómia területén a vetőmag-, növényvédőszer-, és műtrágya-kereskedelem mellett terménykereskedelemmel is foglalkozik. Ez azt jelenti, hogy Önnek lehetősége van a használt kombájn vásárlásakor akár a kombájn teljes vételárát terménnyel fizetni.