2019. szeptember 24.

Amikor a méret igenis számít! John Deere 9620RX traktor

A John Deere 9RX sorozatú traktorokat úgy tervezték, hogy a modern mezőgazdaság legkeményebb kihívásainak is eleget tegyenek: a cél a termelékenység növelése, a költségek csökkentése és a kockázatok mérsékelése. A siker természetesen nem a véletlennek volt köszönhető.

A siker nem a véletlen műve…

A mezőgazdasági szektorban a John Deere a világ legismertebb és legelismertebb márkái közé tartozik. Sőt, a nem agrárszektorban dolgozó emberek többségének is a zöld sárga színű John Deere márka jut elsőnek az eszébe, ha traktorról van szó.

Természetesen ez nem a véletlen műve. A több, mint 100 éves tapasztalat traktorgyártásban, az innovációra, a tökéletességre való törekvés nem csak egy jól hangzó teoretikus szlogen a John Deere-nál, hanem számokban mérhető valóság! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a kutatás és fejlesztésre fordított összeg. Csak 2018-ban a John Deere 1,658 milliárd dollárt, átszámítva csaknem 498 milliárd forintot költött K+F-re! Vagyis naponta több, mint 1,3 milliárd forintot szánt kutatásra, fejlesztésre, innovációra. (Forrás: www.statista.com)

2018-ban a John Deere naponta több, mint 1,3 milliárd forintot költött K+F-re!
2018-ban a John Deere naponta több, mint 1,3 milliárd forintot költött K+F-re.

A John Deere traktorok zászlóshajója: John Deere 9620RX

 A JD 9620RX jelenleg a John Deere legnagyobb mezőgazdasági traktora. Ilyen traktor nem jön minden nap szembe velünk az utakon vagy a földeken. Legyünk őszinték, ilyen traktor leginkább a precíziós gazdálkodást szem előtt tartó, jól szervezett nagyüzemi szántóföldi gazdaságoknak ideális választás.

Amikor a méret igenis számít. Ez bizony a „leg”-ek traktora

A legnagyobb 9620RX modell 15 literes, IV. fokozatú emissziós technológiájú Cummins QSX15 motorral fut 670 LE maximális teljesítménnyel. Ez a motor a Cummins extra nagynyomású befecskendező rendszerrel (XPI) működik, ami tisztább égést és továbbfejlesztett motorreakciót eredményez, miközben az aktuális emissziós követelményeknek is eleget tesz. A Cummins változó geometriájú turbófeltöltővel (VGT) kombinálva ez az üzemanyagrendszer optimális teljesítményt nyújt, és precízen illeszti a motor fordulatszámot a terhelési igényhez.

John Deere 9620 RX

Kifejezetten a sorozat traktoraihoz tervezett e18 PowerShift hajtómű maximális üzemanyag takarékosságot és hatékonyságot biztosít. Az e18 egy 18 sebességes teljes PowerShift váltó, ami összesen 18 előremeneti, 6 hátra fokozattal rendelkezik. Ezek közül 10 fokozat a 4,8-12,9 km/órás munkazónában található. Ez a robusztus, John Deere tervezésű hajtóműrendszer lehetővé teszi, hogy Ön kifejezetten a saját alkalmazásához megfelelő fokozatot válassza ki, és így maximalizálja a gazdaságosságot és a termelékenységet. A lehető legnagyobb üzemanyag-hatékonyság érdekében, valamennyi alkalmazás esetén: az Efficiency Managerrel ellátott e18 hajtómű a kívánt alapsebesség eléréséhez automatikusan vált.

John Deere 9RX

A traktor szélessége 2.980 mm, 762 mm / 30 collos hevederekkel, illetve 3.130 mm, 914 mm / 36 collos hevederekkel szerelve. Így a 9RX keskeny kialakítása miatt ideális az olyan alkalmazásokhoz, amelyek gyakori közúti szállítást igényelnek. A 9RX traktorokhoz kapható hevederek továbbfejlesztett gumit és több acélszövetet tartalmaz, ami nagy igénybevételű, pl. oldal-lejtős műveleteket magába foglaló alkalmazásokkal szemben ellenállóbbá teszi, vagyis növeli a futófelület és a vezetőborda élettartamát.

JOhn Deere 9620 RX

A kategória egyik legcsendesebb és legkényelmesebb fülkéje az RX traktor fülkéje. A tágas CommandView III fülke és a 24 LED lámpa éjjel-nappal optimális kényelmet és kilátást biztosít. A CommandARM konzol a legfontosabb traktorfunkciók intuitív irányítását teszi lehetővé.

John Deere 9 RX fülkéje

Ha ilyen kategóriájú traktor vásárlásán gondolkodik, válassza Ön is a JD 9620RX traktort, és lépjen be azon tucatnyi magyar gazdálkodó elit körébe, akik már magukénak tudhatnak egy ilyen traktort. A KITE ZRt.-nél most készletről vásárolhat új John Deere 9620RX erőgépet, ami így akár már az őszi munkára is bevethető. Részletekről érdeklődjön gépértékesítőinknél!

 Tekintse meg videón is a John Deere legnagyobb traktorait!

">