Szerviz


Cégünk minden időben a legkomplexebb, leghatékonyabb megoldáscsomagot, műszaki szakmai-, agro-technológiai tudást képes adni, kereskedelmi termékekkel és a támogató háttér megteremtésével.

A műszaki biztonság érdekében a szakmai tudás és háttér biztosítása a szervizállományunk feladata, mely feladatot Magyarországon a legnagyobb és a legszofisztikáltabb apparátussal végezzük.

Javítási és karbantartási feladatok, illetve partnereink egyéb vevőszolgálati igényeinek teljesítése a 250 fős szervizállományunk feladata. Szervizünk nádudvari központi szakmai támogatás mellett, országszerte 19 alközpontban van jelen és végzi munkáját regionális vezetéssel. Ezek mellett a maximális kiszolgálás érdekében, több különálló csoportot alakítottunk ki, melyek központi irányítással hatékonyabban tudják kezelni a speciálisabb területek kihívásait.

Így a John Deere, JCB és egyéb disztribútori munkagép csoportok mellett kialakításra került a környezetápolás és kommunális-, a beruházási (öntözés és kertészeti terület)- és az intelligens /AMS-RTK/, precíziós gazdálkodás csoportja.

A hálózatunk jelentős szervizműhelyi javítókapacitással is el van látva, hogy a partnereink gépei a szezonra, teljes körűen átvizsgálva, felkészítve, javítva, üzembiztosak lehessenek.

A felsorolt kimagaslóan jól képzett apparátus, melynek tudását a beszállítóink és cégünk is teszteli rendszeresen, a legmagasabb színvonalon való működését, központi vevőszolgálati mérnökök vezetésével működő specialista csapatok segítik, akik folyamatos kapcsolatban állnak a gyárakkal/beszállítókkal, illetve végeznek külső, belső tanfolyamokat a gyári képzést követően. Ezekkel az eszközökkel, tudással és háttérrel felvértezve tud a KITE Zrt. több lépéssel a piac, a trend és a versenytársak előtt maradni.

Velünk megvalósítható a gép precízen dokumentált szerviztörténete is, így ha eladásra kerül a tulajdonában lévő gép, akkor értékesebb lesz a másodlagos piacon, vagy ha vásárolni kíván használt gépet, valós adatokat kap. Így, ha gépcsere-, géptípus választás előtt állnak, akkor nem lehet kérdés, hogy a gép minőségi előnye mellett, aftersales oldalról melyik cég csapata a kimagaslóan élenjáró nem csak Magyarországon, hanem az Európai szolgáltatási színvonalat tekintve is.

Vevőszolgálati csoportjaink

Szolgáltatások

Elérhetőségek:

E-mail: info@kite.hu

Tel.: +36 (54) 480-401