Öntözés


A KITE Zrt. a Magyarországon alkalmazható energia- és víztakarékos öntözőberendezések teljes skáláját kínálja.

Szántóföldi ajánlatunk alappillére az amerikai VALMONT gyártmányú esőztető lineár és körforgó öntözőgép család. A VALLEY márkanév piacvezető gépeket jelent nemcsak nálunk, hanem világszerte is. A nagyméretű lineárok mellett egyre inkább tért hódítanak a könnyen automatizálható CORNER körforgók. A jelenkor követelményeit maximálisan kielégítő BASE Station3 távvezérlő és távellenőrző, ill. öntözés-dokumentáló rendszerrel a VALLEY a gépesített öntözési iparág csúcstechnológiája.

Kínálatunkban megtalálhatók az IRRILAND márkájú csévélődobos és konzolos öntözőrendszerek, a szántóföldi mobil öntözés fontos gépelemei, és ehhez széles választékban kínálunk vízellátó szivattyús aggregátokat, horganyzott nyomócsöveket, idomokat. A hazai piacról ajánlott műanyag nyomócsövek és frekvenciaváltós szivattyúk teszik egységes rendszerré az öntözőtelepet.

A gépesített öntözés mellett nagy hangsúlyt fektetünk a szántóföldi zöldségtermesztésben, az ültetvények és a védett termesztőhelyek (fóliák, üvegházak) öntözésében meghatározó szerepet játszó mikroöntöző termékkör értékesítésére. A NETAFIM, a NAANDAN és a RIVULIS márkájú csepegtetők, párásítók, mini esőztetők és esőztető szórófejek széles választási lehetőséget nyújtanak ezen a területen. A kívánt technológiai szinthez illeszkedő - EC - pH alapú venturi vagy elektromos elvű, vízmeghajtású aktív és passzív - tápoldatozók teljes skáláját is ajánljuk partnereinknek.

Az öntözőgépek, öntözési anyagok kereskedelmével párhuzamosan öntözőtelepek terveztetésében, illetve annak kivitelezésében is segítséget nyújtunk partnereinknek.


Általunk forgalmazott termékek

Valmont

A Magyarországon alkalmazható energia- és víztakarékos öntözőberendezések teljes skáláját kínáljuk. Az „akár az esőnél is egyenletesebben” öntöző szántóföldi lineár és körforgó öntözőcsalád elősegíti a kiszámítható minőségű és mennyiségű termelést. A vízpótlás mellett a mikroklíma szabályozására, kelesztésre, tápoldatozásra is módot ad a használatuk.

Csévélődobos öntöző-berendezések

A csévélődobos vízágyús és konzolos rendszerek az öntözés fontos elemei. Öntözőkonzolok alkalmazásával csökkenthető az energia felhasználás és javítható a vízszétosztás minősége.

Mikroöntözés

A mikroöntözés termékkörbe tartozó csepegtető csövek, párásítók, mini esőztetők és esőztető szórófejek a szántóföldi zöldségtermesztésben, az ültetvények és az üvegházak, fóliák öntözésében nyújtanak széles kínálatot.

Elérhetőségek:

E-mail: info@kite.hu

Tel.: +36 (54) 480-401