Környezetápolás-technika


A KITE Zrt. vállalati és társadalmi felelősségvállalásának, valamint a környezetünk fenntartható minősége iránti elkötelezettségének szem előtt tartásával széleskörű környezetápolási és környezetgazdálkodási megoldásokat, eszközrendszereket, valamint gépeket ajánlunk partnereinknek. Termékeinkkel az emberi életminőséget befolyásoló, szebb, tisztább és rendezettebb zöldterületek létesíthetők és tarthatók fenn jó minőségben. A gép- és eszközajánlataink gerincét a John Deere fűnyíró és gyepápoló gépek, valamint a John Deere kommunális traktorok alkotják. A prémium minőségű John Deere gépekhez olyan - hazai és az európai gyártóktól származó - munkaeszközöket ajánlunk, amelyek a korszerűségük, a kiváló gyártási és munkavégzési minőségük révén biztosítják partnereinknek a versenyképes vállalkozást, a jó minőségű, nagy teljesítményű munkát, a települési zöldterületek gazdaságos ápolását, az útszélek és a csatornapartok zöldterületeinek karbantartását a fűkaszálástól, a csatorna medrének tisztításán keresztül egészen az ágaprításig.

Általunk forgalmazott termékek

Települési kommunális

Ebben a szegmensben a professzionális tolókaros fűnyíró gépekkel és ráülős traktorokkal, 24-66 lóerős kommunális traktorokkal és az ezekhez tartozó adapterekkel állunk partnereink rendelkezésére minden, a környezetápoláshoz kapcsolódó alkalmazási területen.

Professzionális tolókaros fűnyírók

Kommunális fűnyíró gépek és adaptereik

Kompakt traktorok és adaptereik

Lombfelszedés

Útszél és árokkaszálás

Meredek rézsü kaszálása

Hó eltakarítás - síkosság mentesítés

Szemétseprés

Ágaprítás - Komposztálás

Szállítás Emelés Rakodás

Lakossági környezetápolás

Annak érdekében, hogy a lakossághoz közelebb hozzuk a kínálatunkat 2016 áprilisában megnyitottuk Budaörsön parkápolási mintaboltunkat és bemutatótermünket az építők útja 2-4. szám alatt. A bolt kínálatának gerincét a John Deere tolókaros gépek, házi kerti ráülős és professzionális fűnyírók, kompakt traktorok, valamint a hozzájuk kapcsolható gyepápoló adapterek, Gator univerzális szállító járművek, Pellenc kéziszerszámok, Nilfisk Alto magasnyomású mosók és tisztító eszközök, valamint Makita kéziszerszámok és tolókaros házikerti fűnyírók alkotják.

Tolókaros fűnyírógépek

Gyepszellőztetők

Fűnyíró traktorok

Botkormányos fűnyíró traktorok

Mezőgazdasági környezetápolás

A fóliasátor alatti munkák elvégzésére munkagépeket és hozzá kapcsolódó adaptereket ajánlunk, a mezőgazdasági telephelyek környezetápolásához pedig megfelelő adapterekkel rendelkezünk.

Fűnyírás telephelyen

Szemétseprés - Síkosságmentesítés

Erőgépek

Sport-hobbi

A John Deere portfólióján belül a márka alapgépeihez kapcsolódó sportpályaápoló adapterek széles skáláját kínáljuk.

Egy két pályához kis egyesületeknek

Kettő vagy több sportpálya ápolásához

Műfüves sportpálya ápolás

Golfpálya ápoló gépek

Gator

Elérhetőségek:

E-mail: info@kite.hu

Tel.: +36 (54) 480-401