Alkatrészkereskedelmi Üzletág


Alkatrész-kereskedelmi üzletágunk a KITE Zrt. által forgalmazott valamennyi gépmárkához teljes körű alkatrészellátást biztosít. Számos nyugat-európai és amerikai gyártó gépeihez is jelentős pótalkatrész kínálattal rendelkezünk. Mindezeken túlmenően többféle műszaki cikket (csapágy, ékszíj, görgőslánc stb.), szűrőt, kenőanyagot és egyéb kopó alkatrészeket tartunk készleten a partnereink jobb kiszolgálása érdekében. Átlagosan folyamatosan mintegy 65.000 féle cikk található raktárainkban.

Logisztikai hátterünk lehetővé teszi, hogy raktárainkból az ország bármely pontjára, rövid szállítási határidővel tudjunk alkatrészeket eljuttatni. A 24 órás alkatrészellátásunk hátterében saját raktárkészleteinken felül a John Deere európai, valamint amerikai és a JCB európai raktárkészletei is a rendelkezésünkre állnak, melyekből naponta menetrendszerinti járataink szállítják az árut a vevőinkhez. Széleskörű, megbízható beszállítói hátterünk nem csupán gyorsaságban, de minőségben is rendelkezésre állnak, egyedi igényekkel kapcsolatban is. Partnereink gyors és pontos kiszolgálását támogatja a Nádudvaron 2014-ben átadott, 5,6 hektáros területen elhelyezkedő, 7 400 négyzetméteres magasépítésű Logisztikai központunk, melyhez tartozik egy 6 000 négyzetméteres háttér raktár is. A vállalatunk akkreditált ISO9001 minőségbiztosítási rendszerben dolgozik, a beérkező áruk minőségét minőségbiztosítási céllal, saját mérőlaborunkban ellenőrizzük. Az alkatrészek, műszaki cikkek, kenőanyagok, javító- karbantartó anyagok stb. sajátos tárolási technológiát igényelnek változatos méretük, alakjuk miatt. Az egész raktár területén vonalkóddal támogatott rendszerben dolgozunk. A szűkfolyosós, magas raktári állványrendszerben a gépeink, raktári navigációval közlekednek. A kisebb méretű termékek raktározására 5 darab automata tároló lift áll rendelkezésre, ezzel is megvalósítva az „árut az emberhez” elvet. Ez a raktári kapacitás képes kiszolgálni széles kínálattal partnereinket. A Magyarország egész területén jelen lévő alközponti hálózatunkat (raktárainkat) heti 5 alkalommal töltjük fel áruval, emellett a nagyon sürgős igényeket éjszakai expressz szállítással, a rendelést követő másnap reggel 8 óráig történő teljesítéssel szolgáljuk ki.

A különböző agronómiai szezonokban alkatrész-ellátási ügyeletet biztosítunk a partnereink számára, hogy a megrendelt alkatrészt minél gyorsabban eljuttassuk a meghibásodott géphez – legyen az akár a szántóföldön. Igény esetén, szervizszerelőink kiszállítják az alkatrészt, és szakszerűen, garanciával javítják a meghibásodott gépet.

A disztribútori szerződések értelmében az Alkatrész-kereskedelmi Üzletág a JOHN DEERE, JCB, OXBO, PLOEGER, VALMONT, RABE, KUHN, PELLENC, KONGSKILDE, ORTHMAN, KÖCKERLING, AGROLUX, MASCHIO, GASPARDO, RAUCH, JOSKIN gyártmányú gépekhez teljes körű, alkatrészellátást biztosít.

Általunk forgalmazott termékek

Bálacsomagolás

Bálacsomagoló fólia

Bálaháló

Bálázó zsineg

Silótömlő

Takarófólia

Gumiabroncsok

John Deere - KITE Kollekció

Termékeinkért kattintson

Karbantartás

Hűtőfolyadék

Kenőanyagok

Szűrők

Kert és parkápolás

Fűmagok

Termékeinkért kattintson

John Deere fűnyírók

Termékeinkért kattintson

Pellenc termékek

Magasnyomású mosók

Termékeinkért kattintson

Műszaki termékek

Szolgáltatások

Műhely

Szolgáltatás

Vezetőülések

Vonó és függesztő szerkezetek, kardántengelyek

Elérhetőségek:

E-mail: info@kite.hu

Tel.: +36 (54) 480-401