John Deere M700i ISOBUS-os intelligens vontatott permetezőkA John Deere M700i permetezők rendelkeznek azokkal az intelligens permetezés-technológiai megoldásokkal, amelyek bizonyítottan javítják a termelékenységet és a permetezés pontosságát. A komplett i-felszereltség magába foglalja a StarFire iTC antennát, a GreenStar kijelzőt, a Section Control szórókeret vezérlést és a BoomTrac rendszert.

A StarFire iTC antennák lehetővé teszik az olyan hatékonyság növelő alkalmazások használatát, mint az automatikus kormányzás vagy a változtatható mennyiségű permetezés.

A GreenStar színes kijelző egyedülálló megoldás a permetezési funkciók és vele párhuzamosan a különböző AMS alkalmazások egyidejű megjelenítésére és vezérlésére.

A Section Control teljesen automatikus szakasz- és főszelepvezérlést biztosít, így a rendszer automatikusan kapcsolja ki és be a szükséges keretszakaszokat vagy a főszelepet a szabálytalan alakú táblákon és táblavégi fordulók során. A rendszer alkalmazásával megszüntethetők az átfedések és a fedetlen sávok kialakulása, így növelhető a permetezés hatékonysága.

A BoomTrac rendszer automatikusan vezérli a beállított keretmagasságot, és szükség szerint billenti meg a keretszárnyat. A FieldDoc rendszerrel előkészítheti és megtervezheti a permetezési munkálatokat, majd a permetezés során rögzítheti az összes permetezési adatot.

Az M700i/M800i permetezőkön elsőként érhetőek el az olyan kiegészítő funkciók, mint az új feltöltés kalkulátor, illetve az átöblítést automatizáló AutoDilute rendszer.

Az említett alkalmazásoknak köszönhetően a gépek precízebben feltölthetők, a permetezési munkák pontosabban végezhetők és a visszamaradt permetlé ellenőrzötten feloldható.