John Deere Gator XUV-sorozat

GATOR DRIVER’S PACK

Vegye át ezt a vonzó, ingyenes csomagot, amikor vásárol egy XUV GATOR-t!

Az ajánlat 2018. július 31.-ig érvényes.


John Deere gator

Gator XUV 550


Élvezze a függetlenséget

A Gator XUV 550 többcélú terep jármű olyan felhasználók számára  készült, akik teljesítményt, kényelmet és kiváló ár-érték arányú négykerék-hajtású járművet keresnek. A nagy teljesítményű, kéthengeres V motorral, a négy független felfüggesztésű kerékkel és a   kiegészítők bőséges kínálatával a Gator a teljesítmény és a munkavégző képesség páratlan egyensúlyát biztosítja a  középkategóriában.


Teljesen független felfüggesztés
Teljesen új kényelmi szintet és kiemelkedő terepjáró képességet biztosít, minden körülmények között fenntartva a vonóerőt.  
Teljesen zárt fokozatmentes sebességváltó
Kevesebb lehetőség a meghibásodásra. 
Gyorsulás és fékerő
A nagy teljesítményű, kéthengeres V motor kiváló gyorsulást és   hatékonyabb munkát tesz lehetővé, míg a négy hidraulikus tárcsafék minden esetben biztosítja a szükséges fékerőt.  
Vezetői kényelem
A személyautókéhoz hasonló műszerfal, a pedálos rögzítőfék és a bőséges tárolóhely miatt az XUV 550 vezetése élvezet.  


Gator XUV 550 S4


Élvezze a társaságot

Ha az S4 verziót választja, akkor akár négyen is élvezhetik a Gator XUV 550 kényelmét, de a   hátsó üléspad másodpercek alatt le is hajtható hosszabb tárgyak vagy felszerelések szállításához.


Rakfelület
Az ütés- és korrózióálló kompozit műanyag rakfelületet 181 kg-os terhelhetőség, egy kézzel lenyitható hátfal, valamint  több külső és belső lekötési pont jellemzi.
Nagyobb terhelési kapacitás
Az XUV 550 S4 hátsó üléspadja is lehajtható a  raktér bővítéséhez, hogy pl. a csövek, létrák és más hosszú tárgyak biztonságosan beférjenek.  
Gator XUV 855D, XUV 855D S4 & XUV 825i


Csúcsmodellek. Csúcsjellemzők.
A fejlett kialakítással és a látványos paraméterekkel a kemény munkára tervezett XUV 855D, XUV 855D S4 és XUV 825i modell már a beindítása előtt megdobogtat -ja a felhasználók szívét. Ha pedig már beindította, akkor kapaszkodjon! Az ilyen szintű gyorsulás és úttartás mellett minden utazás újabb és újabb élvezetet okoz – még  teljes fülkével (XUV 855D, XUV 825i), vagy rakfelülettel is.


Lejtmenet vezérlő
Ha felment, le is kell jönnie – biztonságosan és stabilan, a standard motorféknek köszönhetően.  
Szervo kormányzás
A szervokormány az XUV 825i, az XUV 855D S4 és az XUV 855D modellen alapfelszerelés.  


Digitális kijelző
A sebességtől és fordulatszámtól kezdve a   motor hőmérsékleten és üzemanyag szinten keresztül az összkerékhajtás állapotáig és a pontos időig a kijelző minden szükséges információt megjelenít.

Acél vázszerkezet

Maradjon formában! A robosztus acélváz rendkívül szilárd és   biztosítja a szükséges stabilitást.

Személygépkocsikra jellemző fékrendszer
A masszív, iker munkahengeres, 8,25 collos”hidraulikus tárcsafék biztosítja a fékerőt. Összességében a rendszer minden esetben rendkívül gyorsan reagál.

Kapcsolható valódi összkerékhajtás

Bármikor átválthat a tökéletesen gyepkímélő üzemmódból  a nehéz terepen szükséges maximális vonóerőhöz használható valódi összkerékhajtásra, zárt   hátsó  differenciálművel. (Ekkor egy fejlett elektronikus   reteszelőszerkezet megakadályozza, hogy   az   összes   teljesítmény egy kipörgő   kerékre jusson.)
Teljesen zárt fokozatmentes sebességváltó
Még kisebb fogyasztással kombinált nagyobb sebességre és   kényelemre vágyik? A két sebességtartományos, fokozatmentes sebességváltó nem igényel kapcsolást, és   hatékonyan működik.

Teljesen független felfüggesztés
Az első és hátsó felfüggesztések kiemelkedően hosszú rugóútja új szintű kényelmet biztosít, míg a hátsó tengely stabilizátora még extrém körülmények között is mérsékli a   karosszéria billegését. A felfüggesztések egyszerűen szabályozhatók a változó súlyterhelésnek megfelelően.  
Deluxe rakfelület
A Deluxe rakfelület akkor is biztonságosan megtartja a   rakományt, ha az útviszonyok kedvezőtlenné válnak. Gator XUV 855D


Élvezze az elégedettséget

Az egész napos kemény munka után jó néha lazítani. Az XUV  855D esetében a szórakozás már meg is kezdődik, amint beül.Kemény a terep és nehéz a teher? A 854 köbcentis dízelnek van teljesítménytartaléka. Durva a terep és emelkedők is vannak? Küzdje le a kapcsolható valódi összkerékhajtással, a   teljesen független felfüggesztéssel és a szervokormánnyal. Valójában csak azt lesz nehéz eldönteni, hogy   milyen ülést, színt, gumit és opciós extrát válasszon.


Megállíthatatlan
Magabiztosan vágtat át a nehéz terepen köszönhetően a   kapcsolható   valódi összkerékhajtásnak.  
Minőségi idő
Érkezzen mosolyogva! Az utakon is annyira jól teljesít, hogy   az   ember szinte sajnálja, hogy már megérkezett.  Válasszon színt
A Gator a megjelenésével is új mércét állít fel. Lehet  klasszikus   zöld-sárga vagy stílusos fekete-olajzöld - az   Öné a választás! 

Keményen dolgozik, akárcsak Ön
A masszív felépítésével és a 635  kg-os terhelhetőségével az   XUV   855D egész évben hasznot termel.


Gator XUV 855D S4


Élvezze a felfedezést

Barátait kellemes kirándulásra vinné? Az új XUV 855D S4 erre az ideális   választás. A   kényelmes utasfülkében négyen ülhetnek, és   még így is bőven marad hely a felszere -lésnek   – és a zsákmánynak, ha esetleg vadásznak, vagy halásznak.A csak olajzöld-fekete színben kapható XUV   855D S4 műszaki adatai megegyeznek a   korábbi oldalakon ismertetett kétüléses XUV 855D adataival.


Egy emlékezetes út


Az erős dízelmotorral, a hidraulikus tárcsafékekkel és   a   szervokormánnyal ez a négyüléses jármű meglepően fürge  és   mozgékony.
Bőven beférnek négyen
Négy ülés. Kapcsolható valódi összkerékhajtás. És teljesen független felfüggesztés a sima, kényelmes haladásért.  
Lehajtható hátsó üléspad
Ha hosszabb tárgyakat kell   szállítani, a hátsó üléspad másodpercek alatt lehajtható.  Gator XUV 825i


Élvezze az erőt

Akár 71  km/h sebesség a   gyorsan reagáló 812  köbcentis benzinmotorral. Komoly szállítási kapacitás minden terepen. Kapcsolható valódi összkerékhajtással, teljesen független felfüggesztéssel és szervokormánnyal tarthatja kézben a járművet. Az XUV 825i alig várja a   kihívásokat.Adrenalin hajtású
71 km/h csúcssebességgel és a hidraulikus tárcsafékekkelgyorsan és biztonságosan  haladhat.  
Levágjunk egy kerülőt? Miért ne?
Standard szervokormány – a kivételes kényelem és irányíthatóság érdekében.  


Szállítóerő
A Deluxe rakfelületen nehéz és nagyméretű rakomány is szállítható.  
Bárhová eljut
A kapcsolható valódi összkerékhajtással és a   nagy hasmagassággal minden akadályt legyőz.