John Deere 3R - sorozatú kompakt traktorok

Tegye még hasznosabbá 3R-es traktorát!

Vásároljon 3033R, 3038R vagy 3045R traktor és mi a John Deere első függesztést ajándékba adjuk, amellyel további adaptereket tud működtetni.

Az akció 2018. június 15-ig érvényes.

 3R John Deere traktorA mezőgazdaság az árutermelő kertészetek, városgazdálkodások, önkormányzatok, más nagyobb telephellyel rendelkező vállalkozások számára sok olyan feladat van, amelyek elvégzéséhez jól megfelelnek a kisebb teljesítményű, de korszerű traktorok.

Ezen gépek a rájuk felszerelhető munkaeszközök segítségével, az összes ápoló, karbantartó, szállítási munka elvégzésére alkalmasak. A szabványos vonó és függesztő berendezéseknek köszönhetően a munkaeszközök cseréje gyors és egyszerű, mely jobb kihasználhatóságot biztosít.

A John Deere kompakt traktorok a 32 és 66 LE közötti kategóriát képviselik. A traktorokba épített motorok az elektronikusan vezérelt közvetlen üzemanyag befecskendezés, a fix geometriájú turbófeltöltő és az intercooler turbólevegő hűtő segítségével biztosítják a maximális teljesítményt, illetve teljesíti az előírt környezetvédelmi követelményeket.


3R-s széria


Teljesítményvezérlés a termelékenységhez
A 3033R, 3038R, 3045R sorozatú kompakt traktoroknak elektronikusan vezérelt fokozatmentes hidrosztatikus hajtóműve, könnyen kezelhető hidraulikus szervokormánya, a gépek kis fordulási sugarai, a gyorskapcsolós rendszerű adapter felfüggesztések mind-mind a gépek hatékony kihasználását és a gazdaságos üzemeltetését teszik lehetővé.

Sebességváltó:
eHydro hidrosztatikus sebességváltó: A Twin Touch pedálokkal működtetett exkluzív, 3-fokozatú elektronikus- hidrosztatikus sebességváltóval a traktor sebessége tökéletesen szabályozható az adott alkalmazásnak megfelelően.
Függesztőkarok és TLT: A 170 bar nyomású és nagy térfogatáramú hidraulika szivattyúnak köszönhetően a típustól függően a hátsó függesztőkarok terhelhetősége 615 és 1134 kg között változik. A TLT sebességváltótól függetlenül kapcsolható bármely menetsebességnél.

 

3R széria

Modell

3033R

3038R

3045R

Géptömeg

1700kg

Tengelytáv

1727mm

Hátsó 3.pont emelési kapacitás

1148kg

Sebességváltó

eHST, 3 tartományban