John Deere 3E - sorozatú kompakt traktorok

Növelje traktora hasznosságát!

Vásároljon John Deere 3036E kompakt traktort és hozzá FÉL áron egy John Deere 531 kg teherbírású homlokrakodót!

Konkrét ajánlatért keresse értékesítő kollégáinkat! Az akció 2018. június 15-ig vagy a készlet erejéig érvényes!


A mezőgazdaság az árutermelő kertészetek, városgazdálkodások, önkormányzatok, más nagyobb telephellyel rendelkező vállalkozások számára sok olyan feladat van, amelyek elvégzéséhez jól megfelelnek a kisebb teljesítményű, de korszerű traktorok.

Ezen gépek a rájuk felszerelhető munkaeszközök segítségével, az összes ápoló, karbantartó, szállítási munka elvégzésére alkalmasak. A szabványos vonó és függesztő berendezéseknek köszönhetően a munkaeszközök cseréje gyors és egyszerű, mely jobb kihasználhatóságot biztosít.

A John Deere kompakt traktorok a 32 és 66 LE közötti kategóriát képviselik. A traktorokba épített motorok az elektronikusan vezérelt közvetlen üzemanyag befecskendezés, a fix geometriájú turbófeltöltő és az intercooler turbólevegő hűtő segítségével biztosítják a maximális teljesítményt, illetve teljesíti az előírt környezetvédelmi követelményeket.

Standard 3036E


A JD 3036E típusú standard kompakt traktor az egyszerűen kezelhető „kuplung nélküli” hidrosztatikus hajtóművével lehetővé teszi, hogy a szűk helyeken pl. ólakban vagy a kisebb lóistállókban is könnyedén lehet vele manőverezni. A JD 3036E eredeti John Deere homlokrakodója választható különféle markolókanállal, raklapvillával és bálatüskével is. A JD 3036E típusú kistraktor a nagy 36 LE-s teljesítményével, a kapcsolható első kerék hajtással, a terephez vagy a munkajellegéhez választható 3 féle mintázatú gumiabroncsozással a hegyvidéki körülmények között is jól kihasználható.

Hidrosztatikus szervó kormányzás: A standard felszereltség része a könnyebb és gyorsabb kormányzáshoz, amely szűk helyeken való manőverezés során hasznos.
Ergonomikus kezelőtér: Az összes kezelőszerv könnyen elérhető helyen a jobboldali sárhányó konzolon található.
Bukókeret (ROPS): Szilárd és megbízható védelem, amely lehajtható a magasság csökkentés érdekében.
Nedvestárcsás fékek: Tartós és hosszú életű. A fékbe épített differenciálzár maximális fékerőt biztosít.
Homlokfogaskerekes véglehajtás: Erős és strapabíró a hosszú élettartam érdekében.
Standard összkerékhajtás: Bekapcsolható menet közben, amikor a traktor nincs terhelés alatt a maximális vonóerő érdekében.
Hidrosztatikus sebességváltó + Twin Touch pedálok: A könnyű kezelhetőséghez és precíz munkavégzéshez. 

3E széria

Modell

3036E

Géptömeg

1050kg

Tengelytáv

1525mm

Hátsó 3.pont emelési kapacitás

615kg

Sebességváltó

HST, 2 tartományban