facebook pixel

KITE Bérgép

A KITE Zrt. bérgépflottája olyan, a magyar mezőgazdasági géppiacon piacvezetőnek számító márkákból áll, mint a John Deere és a JCB. Az erőgépekből, munkagépekből, rakodókból és kombájnokból álló géppark összetétele folyamatosan alkalmazkodik a piaci igényekhez, mely nem csak a gépek típusában, hanem felszereltségében is megmutatkozik. A gépeket igény szerint olyan speciális műszaki felszereltséggel is ki lehet bérelni, hogy az képes a precíziós gazdálkodásban is a megfelelő munkaműveletet elvégezni. A bérgépek karbantartási és javítási munkáit a KITE Zrt. szakemberei támogatják, mely garancia a bérgépszolgáltatás minőségére.

Amennyiben gépbérletben gondolkodik, cégünknél kétféleképpen is igénybe veheti ezt a szolgáltatást.

A klasszikus gépbérleti konstrukciónkat azoknak ajánljuk, akik a kapacitáshiányukat szeretnék pótolni, a beruházási döntésüket a gép tartós kipróbálása után hozzák meg vagy a gépberuházás elhalasztása mellett döntöttek. Ebben a konstrukcióban erőgépek, anyagmozgató eszközök és betakarítógépek vehetők igénybe.

Ajánlatot kérne?

Értékesítőink országszerte állnak rendelkezésére!

Adja meg irányítószámát és rendszerünk megadja az Önhöz legközelebb lévő értékesítő kollégánkat. Kérjen visszahívást, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!