facebook pixel

KITE Bérgép

A KITE Zrt. bérgépflottája olyan, a magyar mezőgazdasági géppiacon piacvezetőnek számító márkákból áll, mint a John Deere és a JCB. Az erőgépekből, munkagépekből, rakodókból és kombájnokból álló géppark összetétele folyamatosan alkalmazkodik a piaci igényekhez, mely nem csak a gépek típusában, hanem felszereltségében is megmutatkozik. A gépeket igény szerint olyan speciális műszaki felszereltséggel is ki lehet bérelni, hogy az képes a precíziós gazdálkodásban is a megfelelő munkaműveletet elvégezni. A bérgépek karbantartási és javítási munkáit a KITE Zrt. szakemberei támogatják, mely garancia a bérgépszolgáltatás minőségére.

Amennyiben gépbérletben gondolkodik, cégünknél kétféleképpen is igénybe veheti ezt a szolgáltatást.

A klasszikus gépbérleti konstrukciónkat azoknak ajánljuk, akik a kapacitáshiányukat szeretnék pótolni, a beruházási döntésüket a gép tartós kipróbálása után hozzák meg vagy a gépberuházás elhalasztása mellett döntöttek. Ebben a konstrukcióban erőgépek, anyagmozgató eszközök és betakarítógépek vehetők igénybe.

A technológiai gépbérletben pedig lehetőség van arra, hogy a KITE RTK jelének használatával egy meghatározott földterületet a precíziós gazdálkodás gyakorlati munkavégzésére kiképzett gépüzemeltetési specialistával, intelligens munkagépekkel és az RTK korrekciós jelet használó erőgéppel művelhessünk meg. Jelenleg a vetés (szántóföldi sűrűsoros és kapásnövény-kultúrák) a sorközművelő kultivátorozás (szántóföldi kapásnövény-kultúrák), a sávos alapművelés (szántóföldi sűrűsoros és kapásnövény-kultúrák), és a betakarítás (szántóföldi sűrűsoros és kapásnövény-kultúrák) munkaműveleteire vonatkozóan tudunk komplex szolgáltatást nyújtani partnereinknek a gépbérlet keretein belül.

Ajánlatot kérne?

Értékesítőink országszerte állnak rendelkezésére!

Adja meg irányítószámát és rendszerünk megadja az Önhöz legközelebb lévő értékesítő kollégánkat. Kérjen visszahívást, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!