Szélgép pályázat

Szélgép

RÉMÁLOM AZ ÜLTETVÉNYBEN – MA MÁR VAN MEGOLDÁS!

A virágzás és terméskötődés idején fellépő fagy okozta terméskiesés akkora lehet, hogy az addig befektetett költségek az árbevétel kiesése miatt nemcsak, hogy nem térülnek meg, hanem tetemes veszteséget okoznak, bizonytalan helyzetbe hozva a termelőt.

Amennyiben Ön:

  • félti ültetvényét a fagyok pusztító hatásától,
  • beruházna, de nincs elég tapasztalata,
  • nem tudja eldönteni, melyik megoldás lenne a legjobb,
  • nincs elegendő forrása vagy önereje a megvalósításhoz,
  • szüksége lenne egy kedvező kamatozású hitelre,
  • nem akar bajlódni az adminisztrációval, járatlan a pályázatírás területén,
  • ültetvénye más-más részén védekezne a fagyok ellen,

akkor a KITE Zrt. ajánlata, amelyet az Agrárminisztérium által meghirdetett a „Tavaszi fagykár megelőzésére szolgáló beruházások támogatása” elnevezésű pályázathoz állított össze, ÖNNEK SZÓL!

Szélgép

A KITE 100%-os projektmenedzsmenttel áll az Ön rendelkezésére! Helyszíni szemle során az időjárási és az Ön tapasztalatai alapján a KITE szakemberei javaslatot tesznek a mobil szélgépek elhelyezésére az ültetvény területén. Megegyezés után egyedi ajánlat készül az Ön számára. Az ajánlat elfogadását követően a KITE megbízásából az OTP Hungaro-Projekt összeállítja a pályázatot.

80%-os intenzitású állami támogatás a fagykár elleni védelemben Kiadvány megtekintése »

Nyertes pályázat esetén, kezdetét veheti a projekt finanszírozásának előkészítése. A KITE Hiteliroda munkatársai egy speciális finanszírozási csomagot állítottak össze, melyben – ha ez szükséges – az önerőt 2,5%-os fix kamattal biztosítja. A projektmenedzsmenthez és pályázatíráshoz hasonlóan a teljes hitelügyintézést is a KITE bonyolítja.

Siessen, nehogy lemaradjon az eddig még sosem látott 80% intenzitású pályázatról, és tudja biztonságban ültetvényét!

Jelentkezés

Kérjük az alábbi felületen adja meg adatait, hogy kollégáink fel tudják venni Önnel a kapcsolatot. Ezek rögzítéséről automatikus visszajelző e-mailt fog kapni a megadott e-mail címre. Az űrlap kitöltése során kötelező megadnia a *-gal jelölt mezőket.