Videón az új John Deere ExactEmerge vetőkocsi

2017. április 07. péntek

Videón az új John Deere ExactEmerge vetőkocsi

Tekintse meg videón az új John Deere ExactEmerge vetőkocsi működési elvét. Az új technológiának köszönhetően akár 16 km/h sebességnél is precíz vetés végezhető.

Az alábbi videón megtekintheti a John Deere ExactEmerge vetőkocsi működését.


A John Deere ExactEmerge vetőgép 8-24 soros változatokkal, függesztett és vontatott kivitelben is elérhető.
Intelligens megoldásai révén képes az aktív csoroszlyaterhelés-szabályzásra, menet közben, automatikusan – a nagysebességű munkavégzés mellett is – biztosított a vetésmélység-tartás és tőtáv-egyenletesség. A kanyarkompenzációnak köszönhetően görbe nyomvonalon végzett munka esetén is minden soron biztosított a precíz tőtávolság-tartás.

Az ExactEmerge vetőkocsiknál a vetőmag-adagolás teljes körűen ellenőrzött a vetőtárcsától egészen a magárokig. A kocsik sajátossága az elektromos hajtású magadagoló és a kefés maglehordó rendszer. Így a vetőmag a magtartálytól a magárokig folyamatosan kontrollált, kötött pályán mozog (ejtés nélkül), elérve ezzel a maximális vetési pontosságot. A tökéletes vetőmag-kijuttatásról a vetésellenőrző rendszer ad visszajelzést a GreenStar monitoron keresztül. Az automatikus sorelzárással megszünteti a rávetést/kihagyást, a differenciált inputanyag-kijuttatás pedig lehetőséget ad a vetési zónák kialakítására.


 
A további képességnövelő egységekkel, mint a magágykészítő szerelvény, a mikrogranulátum szóró egység és a KITE JET folyadék kijuttató rendszer, a vetéssel egy menetben magágyat készít, talajfertőtlenítőt helyez le, starter műtrágyát juttat ki és sávot permetez.
A vetőgép kialakításából, tömegéből adódóan képes 16km/h sebességgel is precíz mélységtartás mellett dolgozni, így akár napi 120 ha vetési teljesítmény is elérhető.
Érdemes felkeresnie gépértékesítő kollégáinkat, hiszen most a készleten lévő John Deere ExactEmerge szemenkénti vetőgépeinket kedvezménnyel tudja megvásárolni.