A traktorok csúcsai: John Deere 9R, 9RT és 9RX sorozat (videó)

2018. február 22. 16:00 |

A 9R traktorokat úgy tervezték, hogy a modern mezőgazdaság legkeményebb kihívásainak is eleget tegyenek: a cél a termelékenység növelése, a költségek csökkentése és a kockázatok mérsékelése.

Íme néhány kulcsfontosságú előny, amely jelentősen befolyásolja az Ön munkájának eredményességét:

Hatékonyság és teljesítmény

A 9R, 9RT és 9RX traktorokat rendkívül hatékony és nagy teljesítményű 13,5 l-es John Deere PSS és 15l QSX Cummins motorok hajtják, nagy erejük és forgatónyomatékuk 670 LE maximális teljesítményt biztosít a legnagyobb modellnél.

Precízió és termelékenység

Az integrált 4. generációs CommandCenter monitorral az AutoTrac használatának megkezdéséhez Önnek mindössze egy StarFire vevőkészülékre és egy AutoTrac aktiválásra van szüksége. Lépjen a precizitás és termelékenység következő szintjére az automatikus szakaszvezérléssel és a dokumentálási lehetőségekkel.

John Deere 9RX, RT, R

Könnyebb kormányzás

Az ActiveCommand kormányzás (ACS) jelentősen csökkenti a kormányzáshoz szükséges gépkezelői erőbefektetést. Páratlan úttartó képessége nagyobb kényelmet és jobb irányíthatóságot biztosít. Az új opcionális, nagyobb monitorral a munkaeszközök kezelése még egyszerűbb.

Kitűnő üzemanyag hatékonyság

 A lehető legnagyobb üzemanyag-hatékonyság érdekében, valamennyi alkalmazás esetén: az Efficiency Managerrel ellátott e18 hajtómű a kívánt alapsebesség eléréséhez automatikusan vált és veszi vissza a sebességet.

Menettulajdonságok

Exkluzív John Deere ActiveSeat, HydraCushion, AirCushion vagy 4-pontos fülkerugózás az első osztályú menettulajdonságok és az eredményes munkavégzés érdekében, mind a szántóföldön, mind pedig a közúton.

Robosztus váz

A John Deere 9R traktorsorozatának robusztus, háromszakaszos kialakítású váza biztosítja a gép kiemelkedő szilárdságát és tartósságát, továbbá megkönnyíti a szervizelhetőséget és csökkenti az állásidőket.

Kilátás és kényelem 24 órán át

A tágas CommandView III fülke és a 24 LED lámpa éjjel-nappal optimális kényelmet és kilátást biztosít. A CommandARM konzol a legfontosabb traktorfunkciók intuitív irányítását teszi lehetővé.

És most következzen a videó: