Mezőgazdasági hírek

A KITE Zrt. ismételten megkezdte a John Deere motorok beépítését a Rába 250-es erőgépekbe.

Napjainkban minden gazdálkodó számára fontos, hogy biztonságban tudhassa ingóságait. A John Deere gépek felszerelhetőek a legmodernebb lopásgátló és nyomkövető rendszerekkel, azonban a műholdvevő antennák védelmének lehetősége mindezidáig megoldatlan probléma volt.

2017-től Magyarországon is elérhetővé vált az Auto Trac Controller termék, amely a teljes értékű automata kormányzást biztosítja Önnek.

A John Deere parkápoló és kommunális gépeinek hivatalos magyarországi forgalmazójaként és vevőszolgálati ellátójaként fontosnak tartjuk felhívni a figyelmet arra, hogy ezek a gépek – a műszaki termékek jelentős részéhez hasonlóan – a működésükből fakadóan és a használatuktól függően rendszeres karbantartást, esetenként beállítást és szükség esetén javítást igényelnek.

A KITE Zrt. és a KITE-Tagliani Faiskola Kft. tisztelettel meghív minden érdeklődőt a 2017. augusztus 10-én csütörtökön, Nagycserkeszen rendezendő faiskolai nyílt napjára. Az esemény ideje alatt délelőtt kilenc órától délután egy óráig tekinthetők meg a faiskolában szigorú technológiával előállított magas minőségű almaszaporító anyagok.

Elérkeztünk a nyár azon időszakához, amikor még minden kultúra kellő figyelmet kíván növényvédelmi szempontból. Szakembereink hasznos tanácsokkal látják el Önöket ismételten.

Fűnyírók, rakodók, traktorok, kombájnok a porondon erőművészek és fénytáncosok műsorával fűszerezve, más megvilágításban.

A Fozát® 480 és a BactoFil® Cell most kereskedelmi termékpárban jelentős kedvezménnyel vásárolható meg a KITE Zrt.-nél.

A nyár legszebb időszaka, amikor learatjuk egész éves munkánk gyümölcsét, főleg, ha azt John Deere gépekkel tehetjük. Nézzék csak!

A szőlő törzstisztítása hagyományosan kézzel végzett folyamat, amelyet rendkívül munkaerőigényes műveletként jellemezhetünk. Azonban a többi nagy élőmunka igényű művelethez hasonlóan, ebben az ágazatban is munkaerőhiánnyal szembesülnek a szőlőtermesztők, amely szezonról szezonra egyre komolyabb kihívás elé állítja őket.

Napjainkban minden gazdálkodó tudja mennyire fontos az időjárás szeszélye miatt gyorsan és pontosan dönteni. Ahhoz, hogy a legjobb döntést tudjuk meghozni elengedhetetlen, hogy minden részletre kiterjedő valós idejű információval rendelkezzünk. Ebben nyújt segítséget a John Deere JD Link rendszere, amely a teljes körű gépfelügyelettel segíti az Ön munkáját, bárhol is legyen a világban.

Ha valaki a Hajdú-Bihar megyei Nádudvar környékén járt 2017 júniusának második felében, feltűnhetett neki a horizonton egy érdekes négy árbócú fehér sátor. Nem véletlenül, hiszen ez volt a KITE Innovációs Napok rendezvényének legnagyobb attrakcióját nyújtó bemutató helyszíne. De ezen felül sok minden más is történt ezen a nagyszabású, monumentális rendezvényen. A KITE Zrt. által képviselt innovatív mezőgazdasági technológiát 2017. június 20-22. között láthatta a nagyközönség.