Stratégiai célok

A KITE Zrt. 3-5 éves stratégiai céljai:

  1. A partnerek jövedelemstabilizálása érdekében - a környezetszennyezés megelőzésének, minimalizálásának figyelembevételével -komplex, illetve rész növénytermesztési technológiák fejlesztése, adaptálása és ajánlása a termelők felé, valamint az általuk termelt szántóföldi növények piacrajutási feltételeinek javítása.
  2. A KITE Zrt. által biztosított kereskedelmi és szolgáltatási tevékenységek összehangolása oly módon, hogy a partnerek kiszolgálásában a különböző anyagcsoportok egyenlősúllyal szerepeljenek.
  3. A növénytermesztés szempontjából meghatározó földrajzi területek lefedettségének biztosítása úgy, hogy alközpontonként a különböző anyagféleségek és szolgáltatások piaci részesedése érje el az Zrt. átlagát.
  4. Megfelelő intézkedésekkel, követelményekkel biztosítani, hogy mind társaságunk saját szervezete, mind az érintett érdekelt felek is legyenek képesek igazodni az EU változó piaci és gazdasági körülményeihez, elvárásaihoz.
  5. A vevőkhöz történő közelebb kerülés, illetve gyorsabb, pontosabb kiszolgálása érdekében - egységes megjelenéssel- bővíteni illetve korszerűsíteni az alközponti hálózatot, és ehhez permanensebben hozzáigazítani az eladói szervezetet, az irányítási rendszereket.
  6. Tudatosítani beszállítóink, alvállalkozóink számára az irányítási rendszerünkben megkövetelt szigorú elvárásainkat – beleértve a környezetvédelemmel, élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos követelményeket is - és szükség esetén segítséget nyújtva ösztönözni őket saját rendszerük kiépítésére, fejlesztésére.