Sajtószoba

Kategória:

hvg Branchannel, 2017. május. 04.

Hazánk tele van szebbnél szebb kastéllyal és parkkal. Kiválasztottunk néhány eltérő stílusút közülük, hogy kirándulásra csábítsuk még a legelszántabb városlakót is.

hvg Brandchannel, 2017. március. 18

Hosszú az út a magtól a termésig, és egyre zötyögősebb. Ugyan a klímaproblémákat nem fogjuk egy csapásra megoldani, de az agráriumot sújtó időjárási hatásokat legalább tompítani tudjuk, méghozzá négy módon is.

2017.01.04.

Időjárási anomáliákkal, munkaerőgondokkal és egy rettegett, egyelőre gyógyíthatatlan szőlőbetegséggel is viaskodniuk kellett a hazai termelőknek 2016-ban, hogy a megszokott minőség kerülhessen továbbra is a poharakba.

hvg BrandChannel, 2016.10.11

A nagy embertömegek egészséges és olcsó élelmezéséhez jó minőségű alapanyagok kellenek. Ennek egyik alappillére a szaktudáson alapuló növényvédelem, mely garantálja a legkevesebb növényvédőszer-terheléssel előállított, nagy mennyiségű és jó minőségű termést.

hvg Brandchannel; 2016.08.26

Amíg az önjáró autók tömeggyártására még éveket kell várni, az önvezető traktorok már rég munkába álltak Magyarországon. A hatékonyságuk azonban a helymeghatározás pontosságától függ, az pedig már a gazdákon múlik, melyik mellett teszik le a voksukat.

hvg Brandchannel; 2016. 09. 16.

A műholdas helymeghatározás, navigáció és 3D-s alkalmazások segítségével a talajműveléstől a betakarításig, mind precízen megvalósíthatók a szántóföldi műveletek. A legújabb 3D technológiákkal nem csak olcsóbbá és fenntarthatóbbá válik a mezőgazdasági termelés, de nagymértékben csökken az erózió és a belvízkár.