Hírek

Forintos Istvánnal a Cseri Agrár Kft. vezetőjével beszélgettünk legújabb John Deere beruházásuk kapcsán.

A kukorica termesztése komplex folyamat, melynek a hibrid (genetika) megválasztásán túl az egyik legfontosabb eleme a vetés. Ehhez nyújtunk most szaktanácsot partnereink részére.

A KITE Zrt. 2017-ben az alábbi egyetemek állásbörzéjén mutatkozik be.

2017. május 4-6. között újra benépesül a KITE Zrt. Hódmezővásárhelyi Alközpontja. A Hódmezővásárhelyi KITE Napok ismét várja a gazdálkodókat és családtagjaikat. A látogatók közül pedig valaki boldog fűnyírótulajdonosként térhet haza.

Tekintse meg videón az új John Deere ExactEmerge vetőkocsi működési elvét. Az új technológiának köszönhetően akár 16 km/h sebességnél is precíz vetés végezhető.

A JCB a 2017-es szezontól a Forma 1-es Williams csapat támogatója lett, így a szemfülesek már észrevehették a Williams Mercedes FW40 formula versenyautón elhelyezett JCB logót.

A megbízást vezérigazgató úr 2017. február 24-én vette át Dr. Solti Péter miniszteri biztos úrtól az Állatorvostudományi Egyetem doktorrá avató és diplomaosztó ünnepségén. A kinevezés 2016. december 1-től 2021. november 30-ig szól.

Készüljön Ön is időben a nyári betakarításra a KITE Zrt. használt kombájnjaival!

Csótó András, növényvédelmi szakmérnök, a Földesi Rákóczi Mezőgazdasági Kft. növénytermesztési főágazatvezetője nyilatkozott a rovarölőszeres csávázású vetőmagok használatáról.

Bemutatjuk az első és egyetlen kettős rendszerű sebességváltót, amit kifejezetten mezőgazdasági teleszkópos rakodóhoz fejlesztettek ki.

Ha Ön kombájnvásárlást tervez a közeljövőben, és mindeközben eladó terménye is van, érdemes a KITE Zrt.-t választania, hiszen most lehetősége van új kombájn mellett használt kombájn vásárlásánál is terménnyel (ó kukorica, ó búza) fizetni 2017. március 31.-ig.

Nőnap alkalmából minden női ruházati termékünk 10%-kal olcsóbban érhető el március 8-án 0-24 óráig a KITE webshopban.