Hírek

Az elmúlt héten egy listával szolgáltunk mindazoknak, akik a tökéletes pázsit érdekében helyesen kívánják használni a fűnyírójukat. Sorozatunk második részében a fűgyűjtők helyes alkalmazásának aranyszabályaival és karbantartási tanácsokkal jelentkezünk.

Máj. 26 2017

Gatorok a lőtéren

Nagy sikere volt a John Deere Gator nyílt napunknak az ORFK RSZKK nagytétényi lőterén.

Máj. 24 2017

Minden itt dől el!

A pontosan kivitelezett technológia a táblán belüli terméseltérések vizsgálatával kezdődhet. Bemutatkozik a hozam- és nedvességmérő, valamint a hozamtérképező rendszer a Harvest Monitor és a Harvest Doc.

Új dizájn, lopásgátló berendezés, jobb szervizelhetőség, és ami a legfontosabb, megnövelt jeltartomány jellemzi az új StarFire 6000 antennát.

Az ötvenedik John Deere gépét vehette át tőlünk egyik leghűségesebb vásárlónk a közelmúltban.

Ki ne ismerné azt a szituációt, amikor egy nem megfelelően kalibrált hajtószíj szakadása vagy sérülése miatt álló, munkából kieső kombájnt lát a szántóföldön. A szezon előtti felkészítés egyik alapvető eleme a szíjak átvizsgálása, sérülés esetén pedig a géphez, munkafolyamathoz megfelelő alkatrész kiválasztása.

Itt a tavasz, nő a fű… Ahhoz azonban, hogy gyönyörködni tudjunk a szép pázsitunkban, oda kell figyelni az ápolására szolgáló gépek szezon előtti, megfelelő módon elvégzett felkészítésére és a fűnyírás aranyszabályaira is. Ehhez nyújtunk segítséget most induló mini sorozatunkkal, amelyben ellenőrző listák segítik Önt a gyönyörű pihenőkert látványának elérésében.

Nagyszabású nyílt napot tartottunk a KITE Zrt. Budaörsi Mintabolt és Bemutatótermében 2017. 04. 29-30-án.

Gyermeknap alkalmából minden játékra és gyermek ruházati termékre, kiegészítőre kedvezményt biztosítunk.

A növényvédelem és a tápanyagellátás költségeit csökkenthetjük a táblán végzett folyamatok alatt kijutattott kemikáliák veszteségének minimalizálásával. A John Deere R900 permetezőgép ideális választás, ha egy hektárra vetítve nagyobb teljesítményt és alacsonyabb költségeket szeretne. Az alábbiakban három olyan tulajdonságát mutatjuk be a családnak, mellyel egyszerűbbé és gazdaságosabbá válik a munkavégzés.

A határszemle alapján tett megállapításainkra hivatkozva felhívjuk partnereink figyelmét, hogy a hektikus időjárásnak köszönhetően (hideg-meleg váltakozása, olykor jelentős csapadékkal párosulva) nagy arányú zöldborsó peronoszpóra fertőzések alakultak ki. A kialakult penésztelepek jól láthatók. A védekezés elkerülhetetlen.

A KITE Zrt. Környezetápolás-technikai Üzletága a 2017. május 26-án, pénteken 9:00 - 13:00-ig az ORFK RSZKK Nagytétényi lőterén, nyílt napot szervez, ahol a JOHN DEERE kommunális környezetápoló gépek munka közbeni bemutatása és kipróbálási lehetősége mellett, a John Deere - terepen is tökéletesen teljesítő - Gator univerzális szállítójárműveit egy tesztvezetés keretén belül mutatja be.